ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră! „Este crucial pentru România!”

ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră! „Este crucial pentru România!”

ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră! „Este crucial pentru România!”

Ce a scris pe Facebook dușmanul de moarte al PSD:

„De ce mergem la Referendum pe 26 mai și votăm DA!

Dragi români, importanța Referendumului este crucială pentru România. Apărăm nu doar justiția, ci și locurile de muncă, investițiile și companiile românești, dar și străine din țara noastră, companii care au 1,4 milioane de angajați din România.

La prima întrebare de la Referendum, răspunsul DA înseamnă că dorim interzicerea amnistiei și grațierii pentru fapte de corupție.

La a doua întrebare, răspunsul DA înseamnă că ne dorim interzicerea ordonanțelor de urgență în domeniul justiției, dar și extinderea posibilității de ataca toate ordonanțele direct la Curtea Constituțională. Această posibilitate are o componentă care vizează direct protejarea mediului de afaceri. Vă explic acum:

Ordonanțele trebuie să poată să fie atacate direct la CCR, indiferent de obiectul lor. Și asta deoarece Guvernul PSD-ALDE le adoptă fără ca destinatarii să fie consultați, și astfel pune dinamită, pur și simplu, în mediul de afaceri. Antreprenorii au nevoie de legi stabile, predictibile, altfel nu își pot face planuri de afaceri și sunt împinși în faliment.

Vă dau exemple de ordonanțe de urgență care pun în pericol economia românească

OUG 114 a afectat în primul rând companiile românești. Ordonanța privind mutarea contribuțiilor a periclitat angajații români. Ordonanța referitoare la impozite a lovit în angajații din IT. Dar mai sunt sute de modificări ale codurilor fiscale care au periclitat pilonul II de pensii și au pus firmele românești să-și schimbe contabilitatea, le-a încărcat cu acte, le-a silit să dea oameni afară, să le taie din salarii.

Dacă mergem la Referendum și spunem DA, apărăm locurile de muncă!

Cu corupție la vârful statului, legi care fac amnistie și grațiere mascată sau pe față, ordonanțe date peste noapte fără consultarea mediului de afaceri, România nu se poate dezvolta, iar tinerii români și investitorii vor continua să plece din țară.

DA la Referendum echivalează cu un mesaj fierbinte adresat românilor de pretutindeni: luptăm la baionetă pentru a crea condițiile să vă puteți întoarce acasă!
Haideți la vot pe 26 mai!

P.S. 
În democrație, hoții stau la pușcărie!
En démocratie, les voleurs sont en prison!
In democracy, thieves are in jail!
En democracia, los ladrones están en la cárcel!
Ao am-ponja ny jiolahy! (în dulcele grai din Madagascar)”


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...