ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră! „Oameni buni, nu cedați manipulărilor! România este acum teatrul unui război politic cu miză mare de tot”

ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră! „Oameni buni, nu cedați manipulărilor! România este acum teatrul unui război politic cu miză mare de tot”

ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră! „Oameni buni, nu cedați manipulărilor! România este acum teatrul unui război politic cu miză mare de tot”

Textul integral publicat de liderul PNL pe Facebook:

„MESAJ IMPORTANT!
Oameni buni, nu cedați manipulărilor!
PSD investește toate resursele, a deschis toate conservele cu un singur scop: să vă scârbească!

Liderii pesediști folosesc instrumente de manipulare performante, mesaje toxice, ei sunt cei care lansează, pe burtă, teoria blatului, pentru a vă demobiliza! Faceți un pas în spate și priviți, gândiți cu mintea voastră: de-o parte suntem noi, care ne-am asumat, alături de președintele Klaus Iohannis, cel care a dat tonul, proiectele pe care românii le așteaptă de zeci de ani: autostrăzi, spitale, decență, performanță, normalitate! De cealaltă parte sunt ei, cei care au trecut România prin foc, au sărăcit-o, au jumulit-o, au semănat disperare oriunde au guvernat, au alungat milioane de români! PNL a trebuit să facă față interpușilor lor, plasați în puncte cheie în administrația centrală și care au primit misiunea de a sabota toate inițiativele care-I decuplează de la banul public.

Vă rog, oameni buni, prieteni, nu intrați în jocul lor! Îmi veți da dreptate, peste câteva luni, când vă vom arăta și ce am găsit în administrațiile locale controlate acum de ei. Nu cedați manipulării că jocurile sunt făcute în plan local, avem cum să câștigăm chiar dacă au pulverizat scrutinul în două tururi! Vă spun doar atât: bătălia nu este pierdută! România este acum teatrul unui război politic cu miză mare de tot: banii europeni.

Să vă explic: PNL a luat câteva măsuri în sensul descentralizării procedurilor pentru absorbție, a dat un imbold administrațiilor locale, și asta-i termină pe pesediști! Totodată, s-au prins că dacă atrag bani europeni, așa ca liberalii, au mai mari șanse la alegeri, deci se folosesc de orice pentru a rezista.

PSD știe că odată adoptate, reformele PNL le vor arăta românilor care încă mai votează cu stânga că au fost mințiți. Ei vor să se întoarcă la putere, căci s-au obișnuit cu banii, dar nu trebuie să-i lăsăm! Da, au dat jos Guvernul și au reușit să întârzie, momentan, continuarea tuturor reformelor începute, dar aveți încredere, vom reuși în cele din urmă!

Guvernul continuă să lucreze, cu mai puține atribuții, e drept, dar nu suntem într-o situație fără ieșire! Mai este puțin, și după cum spuneam, încrederea mea în strategia șefului statului este maximă! Președintele nu se joacă! Implicarea sa în construirea unei majorități solide, care poate reforma România din temelii, este totală! Oameni buni, nu vă lăsați manipulați!”


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale