ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj dramatic în miez de noapte! Vă mulțumesc, sunt copleșit!

ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj dramatic în miez de noapte! Vă mulțumesc, sunt copleșit!

Rareș Bogdan, mesaj dramatic în miez de noapte! Vă mulțumesc, sunt copleșit!

Ce a scris jurnalistul pe Facebook:

„Vă mulțumesc, sunt copleșit!

Aș fi ipocrit să spun că nu știam că sunt multi oameni care spera, care mai au inca incredere ca se poate, ca nu e totul pierdut, dar nu mă așteptam la atât de multă căldură. În marea lor majoritate, realizatorii de televiziune sunt niște comete care își traversează partea de cer între două întrebări: cum fac azi să-i conving că sunt sincer, că dau totul, și ...cum fac mâine să nu căpiez descoperind că am momente când cred că sunt un hamster într-o rotiță?

Partea bună a suspendării emisiei Realitatea TV – în cele 10 minute, am simțit povestea cu hamsterul la proporții noi pentru mine, a fost devastator – a fost că puntea dintre dumneavoastră si mine, si noi, s-a consolidat. Am căpătat și mai multă putere, am simțit energia publicului, gândurile bune pe care le-ați transmis curat, cu sinceritate, din inimile dumneavoastră ....cât niște cozonaci uriasi. Am descoperit, ieri, azi, semnificația acelui „IMPREUNA...”: este cantitate de viață suficientă pentru a merge mai departe, pentru a fi fericit. Este iubire. Știți ce bun, ce cald, ce sațios, ce puternic este sentimentul că faci ce trebuie si castigi increderea oamenilor? Am un privilegiu, o șansă mare pe care mă străduiesc să o onorez. Azi am înțeles că speranța la care ne raportăm vine grație solidarității sincere. 

Realitatea TV, “Jocuri de Putere” nu este o televiziune comercială de știri, ci o baricadă, o misiune și o șansă la adevăr. Este dorința unui colectiv de suflete, nu de angajați, nu de slujbași, de a se dedica binelui comun. Este suma credințelor unor oameni că munca și pasiunea lor sunt răsplătite. Este forma superioară de jurnalism în care libertatea de exprimare se află în fruntea piramidei valorilor pentru care merită să sacrifici totul. Realitatea TV nu moare și nu se predă, ea luptă mai departe sub tricolorul la care nu renunțăm!

Frați români, de aici sau de peste frontiere, fără prețuirea pe care mi-o transmiteți sunt un om fără gânduri, un copac fără frunze, un copil care nu râde. Vă mulțumesc și mă înclin! Dumnezeu să vă ocrotească, să vă ferească inimile de tristețe. Va astept in cele din urma ACASA. Romania rezista. Bunul Dumnezeu să aibă România în pază! Iubiți România în fiecare zi!” 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Această ucraineancă l-a „combinat” pe soțul familiei unde fusese cazată în doar 10 zile!

2 VIDEO Priviți cum au „evaporat” ucrainenii o armă rară a rușilor

3 Imagini cu patru francezi care pleacă dintr-un local din Cluj fără să plătească după ce consumaseră 6 ore

4 HARTĂ Priviți, rușii își consolidează pozițiile defensive pentru a se pregăti de o contraofensivă ucraineană!

5 VIDEO Beție popească / Unul a băut până a leșinat, al doilea a decis să se întoarcă de unde abia venise, în Ucraina