ALERTĂ Rareș Bogdan, semnal de ALARMĂ după demisia șefului AEP! Scenariu CUTREMURĂTOR pus la cale de Dragnea și Tăriceanu?

ALERTĂ Rareș Bogdan, semnal de ALARMĂ după demisia șefului AEP! Scenariu CUTREMURĂTOR pus la cale de Dragnea și Tăriceanu?

LERTĂ Rareș Bogdan, semnal de ALARMĂ după demisia șefului AEP! Scenariu CUTREMURĂTOR pus la cale de Dragnea și Tăriceanu?

Ce a scris jurnalistul pe Facebook:

„SEMNAL de ALARMA!
Ce sa intelegem din aceasta Stire de luni dimineata? Cumva ca profesorul Daniel Barbu nu doreste sa participe la ceea ce doresc sa faca Dragnea cu Tariceanu pentru Alegerile din 26 mai 2019? Se pregatesc cei doi indivizi periculosi pentru democratia romaneasca sa fraudeze alegerile europarlamentare? I-au cerut profesorului Barbu sa actioneze asupra Listelor Electorale Permanente? Pregatesc PSD si Alde o actiune de blocare a cetatenilor romani aflati in afara granitelor sa isi exercite dreptul de vot? Urmeaza un furt al Alegerilor similar celui din 19 noiembrie 1946 in Romania, fraudare masiva prin care comunistii si-au consolidat puterea pentru 44 de ani? Este adevarat ca vor sa refuze prezenta unor observatori straini, iar batalia dusa de mai bine de 1 an si jumatate cu ONG-urile are drept miza blocarea prezentei unor obsrrvatori de tip ProDemocratia, FreedomHouse sau ActiveWatch la Alegerile de peste 3 luni si 1 saptamana?”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor

2 VIDEO Așa fac rușii cu răniții? / „Comandantul de batalion îl împușcă mortal”

3 VIDEO Cacealmaua Eurovision / Momentul de consternare al prezentatoarei TVR când i s-a refuzat să anunțe în direct voturile juriului din România

4 De citit! / „Asta nu e idioțenie, ci sabotaj direct”

5 Cât va rezista la suprafață? / Rusia a mai adus o navă purtătoare de rachete Kalibr în Marea Neagră