ALERTĂ Rusia, Dragnea și Vâlcov! Acuzații EXPLOZIVE! România, SUBORDONATĂ Moscovei?

ALERTĂ Rusia, Dragnea și Vâlcov! Acuzații EXPLOZIVE! România, SUBORDONATĂ Moscovei?

ALERTĂ Rusia, Dragnea și Vâlcov! Acuzații EXPLOZIVE! România, SUBORDONATĂ Moscovei? Doi vocali lideri ai Opoziției, Florin Cîțu (PNL) și Andrei Caramitru (USR) au lansat concomitent, la diferență de câteva minute, atacuri similare pe Facebook în care acuză PSD că servește interesele Rusiei. Cei doi pornesc atacurile de la efectele OUG 114, supranumită și ordonanță lăcomiei, și scriu că Liviu Dragnea, Darius Vîlcov și Eurgen Teodorovici ar acționa la ordinele Rusiei, relatează  G4Media.ro .

 Cei doi politicieni de Opoziție scriu despre efectele nocive ale OUG 114 asupra companiilor române din energie și impactul pozitiv pentru compania rusă Gazprom.

Florin Cîțu susține că ”Acesta este planul pe care il implementeaza Dragnea la ordin. SUPRATAXAREA economiei in plina criza economica este dovada ca acesti oameni vor distrugerea economiei. Nimeni nu este atat de prost. Cu economia in colaps Dragnea va cere masuri economice de “forta majora”. Astfel pot sa justificie nationalizari, vanzari de active ieftine pentru rusis si chinezi, anularea unor contracte de privatizare in domeniile de “importanta strategica”.

Pe de altă parte, Andrei Caramitru susține că ”e nevoie de o ancheta de tip “Mueller” în România – care să ii arunce in închisoare pentru 20 de ani pe toți care au colaborat cu Rusia în destructurarea Statului Român”.

Postările integrale ale celor doi:

Florin Cîțu:

„Dragnea, Valcov, Teodorovici actioneaza la ordin din exterior pentru a distruge economia Romaniei.

OUG 114 a aparut dupa escala lui Teodorovici la Moscova.

Am spus atunci ca trebuie sa fii foarte prost sa introduci astfel de taxe in acest context economic. Rezultatul este doar unul singur- adancirea CRIZEI ECONOMICE in care deja se afla Romania.

Standard and Poors a CONFIRMAT ce am spus la numai doua luni distanta.

Teodorovici si Valcov stiau de efectele acestei ordonante din 4 februarie 2019. Li s-a dat ordin ( in ruseste?) sa NU ABROGE ordonanta.

Este criminal ce fac. Stiau efectele dar ii puneau pe romani sa plateasca gaze mai scumpe importate de la rusi, sa plateasca dobanzi mai mari la credite, sa plateasca facturi la servicii de telecomunicatie mai mari iar ei plateau rusilor dobanzi mai mari prin obligatiunile de stat.

Dragnea stie si el ca economia este in criza si aceasta ordonanta pastreaza economia in criza economica ani buni. Dar are ordine clare de la est sa nu dea inapoi.

Propunerea de a “modifica” ordonanta 114 este DOVADA clara ca Dragnea, Valcov, Teodorovici actioneaza la ordin din exterior. Daca erau interesati de viitorul si bunastarea romanilor ordonanta era ABROGATA.

Acesta este planul pe care il implementeaza Dragnea la ordin.

SUPRATAXAREA economiei in plina criza economica este dovada ca acesti oameni vor distrugerea economiei. Nimeni nu este atat de prost.

Cu economia in colaps Dragnea va cere masuri economice de “forta majora” .

Astfel pot sa justificie nationalizari, vanzari de active ieftine pentru rusis si chinezi, anularea unor contracte de privatizare in domeniile de “importanta strategica”.

Asa au facut si comunistii in anii 50, asa a facut si Maduro in urma cu cativa ani. Este modul prin care Rusia instaureaza dictaturile comuniste.

OUG 114 TREBUIE ABROGATA. Altfel, intr-un an de zile Romania este vanduta “la reduceri” rusilor!”

Andrei Caramitru:

„CUM A DISTRUS PSD/ALDE INDEPENDENȚA ENERGETICĂ ȘI A LUCRAT PENTRU GAZPROM. REȚEAUA “SLATINA” (VÂLCOV/MACHITSKI)

OUG114 a distrus independenta energetică a României și ne-a făcut dependenti de Gazprom. Și nu s-au oprit. Ce se întâmplă?

– Legea offshore e prost făcută cu intenție, in biroul lui Dragnea – investițiile au fost anulate. Puteam deveni o forță in regiune – PSD/ALDE nu au vrut. Au primit ordin
– OUG114, prin taxa pe venituri și limitarea prețului gazelor la producător, a distrus profitabilitatea producătorilor de gaze din România (Petrom și Romgaz). Imediat după – importurile de la ruși au explodat. Iimpactul măsurilor pe bugetul statului este negativ – deci nu exista nici o logică economică pentru România
– OUG a dat facilitați către Interagro (Ioan Nicolae) și OltChim (finanțată anul trecut de VTB – banca rusească sub sancțiuni US). Combinatele au nevoie de gaze in cantități uriașe in plus de ce consumăm acum – care nu pot veni decât de la ruși, după ce au omorât producția internă
– Fondul Suveran va include și Romgaz (50% din producția noastră de gaze), plus tot restul companiilor strategice energetice. Care va putea fi controlate, chiar vândute, in afara legislației activelor de stat. Cine va controla Fondul? Vâlcov.

Care sunt dedesubturile ? Sunt ușor de decriptat :

– Vâlcov a fost primar la Slatina – unde cel mai mare investitor este Alro (deținut de magnatul rus Vitali Machitski). Care deține – mare atenție ! – și Conef, intermediarul prin care Gazprom exportă gazele lor in România (intermediarii de acest tip sunt folosiți de ruși pentru a distribui mită către politicieni, altfel ar vinde direct). Vâlcov l-a numit cetatean de onoare al Slatinei pe Machitski deja in 2010. Înțelegând asta – vă miră că Vâlcov a venit din Slatina direct prim ministru din umbră? Vă miră cele 94 de tablouri ale lui Vâlcov (Picasso, Renoir etc) care valorează probabil zeci de milioane de EUR găsite in pereți și cavouri? Că nu le-a cumpărat direct – le-a primit de la cine?
– Vâlcov a făcut o declaratie bizara in August 2018. A spus că, in 2015, a fost o încercare de racolare a lui la KGB prin Gușă (nașul lui) dar ar fi refuzat. De ce ar fi spus așa ceva? E posibil sa ii fi fost frică că iese cineva cu informația și a încercat să prevină atacul ?
– OUG114 a fost dată de Teodorovici la doar câteva săptămâni de o vizită la Moscova. A primit cumva draftul ordonanței intr-un plic acolo ? Și Dorneanu a făcut la fel – vizită la ruși (deși a primit “recomandare” de la MAE să nu se ducă) exact înainte de decizia CCR despre Kovesi (care l-a transformat pe Presedinte in notar).

Mă șochează lipsa de acțiune a serviciilor și a procurorilor. Dragnea, Vâlcov, Teodorovici și Dăncilă ar trebui anchetați pe art. 394 (trădare). Care spune clar :

“Fapta cetateanului roman de a intra in legatura cu o putere sau cu o organizatie straina ori cu agenti ai acestora, in scopul de a suprima sau stirbi unitatea si indivizibilitatea, suveranitatea sau independenta statului, prin: (b) subminare economica, politica sau a capacitatii de aparare a statului; se pedepsește cu 10-20 ani închisoare”.

E nevoie de o ancheta de tip “Mueller” în România – care să ii arunce in închisoare pentru 20 de ani pe toți care au colaborat cu Rusia în destructurarea Statului Român !”


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro