ALERTĂ Sălaj: Accident de circulație cu 13 victime; planul roșu de intervenție activat

ALERTĂ Sălaj: Accident de circulație cu 13 victime; planul roșu de intervenție activat

Un număr de 13 persoane au fost transportate la spital în urma unui grav accident de circulație în care au fost implicate un microbuz și o autoutilitară, ce a avut loc marți dimineața, pe DN1H Zalău - Șimleu Silvaniei, la ieșirea din localitatea Vârșolt spre Hereclean, traficul fiind actualmente blocat pe ambele sensuri de circulație.

Numărul mare de victime a dus la activarea planului roșu de intervenție

"Un grav accident de circulație a avut loc între localitățile Hereclean și Vârșolț, după ce o autoutilitară a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit că șoferul autoutilitarei, într-o curbă la dreapta, din cauza neatenției, a pătruns pe contrasens, întrând în coliziune cu un microbuz. În urma impactului microbuzul s-a răsturnat în șanț, 13 persoane fiind transportate la spital", a declarat marți, pentru AGERPRES, Maria Cristea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Potrivit sursei citate, traficul este blocat pe ambele sensuri de circulație, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

"La fața locului a intervenit un echipaj de descarcerare, ce a descarcerat șoferul microbuzului, alături de trei echipaje SMURD. Numărul mare de victime a dus la activarea planului roșu de intervenție", a precizat, pentru AGERPRES, Lucian Jacodi, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sălaj.

La fața locului au intervenit și cinci ambulanțe, dintre care trei de la Zalău, una de la Jibou și una de la Șimleu SIlvaniei.

AGERPRES / (A — autor: Sebastian Olaru, editor: Marius Frățilă, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro