ALERTĂ Secția Specială PSD de anchetat procurori a pierdut procesul în primul dosar instrumentat de la înființarea secției!

ALERTĂ Secția Specială PSD de anchetat procurori a pierdut procesul în primul dosar instrumentat de la înființarea secției!

Secția Specială PSD de anchetat procurori a pierdut procesul în primul dosar instrumentat de la înființarea secției! Înalta Curte l-a achitat vineri pe procurorul Eugen Stoina, trimis în judecată anul trecut de Secția specială pentru anchetarea magistraților sub acuzația de sustragere de la testul de alcoolemie, potrivit deciziei instanței. Este primul dosar instrumentat și trimis în judecată de Secția specială. Decizia poate fi atacată de procurori cu apel, relatează G4Media.ro.

 Decizia Înaltei Curți: În baza art. 396 alin. 5 rap. la art. 16 alin. 1 lit. b teza I din Codul de procedură penală, achită pe inculpatul STOINA EUGEN pentru săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, prev. de art. 337 teza a II-a din Codul penal. Conform art. 275 alin. 3 din Codul de procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei.

Procurorul Eugen Stoina (DNA Sibiu) a comis în ianuarie 2011 un accident, ia procurorii l-au acuzat că ar fi condus sub influența băuturilor alcoolice și că s-ar fi sustras de la test de alcoolemie.

„Inculpatul s-a prezentat la sediul Politiei Rutiere unde a fost testat cu aparatul alcooltest. Ulterior, inculpatul a fost condus apoi la o unitate medicala unde i-au fost recoltate probe de sange, stabilindu-se ca acesta consumase bauturi alcoolice”, se arăta atunci în rechizitoriul procurorilor SIIJ, potrivit Ziare.com.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Piggy își bate la propriu joc de voi gâștele” / Oana Zăvoranu șterge pe jos cu Oana Roman

2 De citit / Cât ne costă prostia și ticăloșia politicienilor care ne conduc

3 De citit. De gândit...

4 Fotografia asta a strâns 2,3 milioane de aprecieri în doar 15 ore

5 JO 2020, canotaj / Fetele de aur ale României, o nouă cursă entuziasmantă!