ALERTĂ Secția Specială PSD de anchetat procurori a pierdut procesul în primul dosar instrumentat de la înființarea secției!

ALERTĂ Secția Specială PSD de anchetat procurori a pierdut procesul în primul dosar instrumentat de la înființarea secției!

Secția Specială PSD de anchetat procurori a pierdut procesul în primul dosar instrumentat de la înființarea secției! Înalta Curte l-a achitat vineri pe procurorul Eugen Stoina, trimis în judecată anul trecut de Secția specială pentru anchetarea magistraților sub acuzația de sustragere de la testul de alcoolemie, potrivit deciziei instanței. Este primul dosar instrumentat și trimis în judecată de Secția specială. Decizia poate fi atacată de procurori cu apel, relatează G4Media.ro.

 Decizia Înaltei Curți: În baza art. 396 alin. 5 rap. la art. 16 alin. 1 lit. b teza I din Codul de procedură penală, achită pe inculpatul STOINA EUGEN pentru săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, prev. de art. 337 teza a II-a din Codul penal. Conform art. 275 alin. 3 din Codul de procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei.

Procurorul Eugen Stoina (DNA Sibiu) a comis în ianuarie 2011 un accident, ia procurorii l-au acuzat că ar fi condus sub influența băuturilor alcoolice și că s-ar fi sustras de la test de alcoolemie.

„Inculpatul s-a prezentat la sediul Politiei Rutiere unde a fost testat cu aparatul alcooltest. Ulterior, inculpatul a fost condus apoi la o unitate medicala unde i-au fost recoltate probe de sange, stabilindu-se ca acesta consumase bauturi alcoolice”, se arăta atunci în rechizitoriul procurorilor SIIJ, potrivit Ziare.com.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi dezvăluiri despre Vlad Voiculescu, un personaj cu un CV controversat

2 ZVON O halcă din PSD se va desprinde din partid după 6 decembrie! Se vorbește despre 25 de senatori și deputaț…

3 „Pe ăsta l-am arestat eu!” / Berbeceanu, uluit după ce un fost şef al prostituatelor a ajuns consilier local PSD…

4 „În China sau în Singapore ar fi fost executat pe loc” / Romeo Dunca despre „moștenirea” lăsată de omul PSD

5 BREAKING Aproape un milion de euro ascunși în ligheane sau în pereți / „Noi fabrici de permise” descoperite de p…