ALERTĂ Șeful STS, Ionel Vasilca, a DEMISIONAT! Președintele anunță că a luat act

ALERTĂ Șeful STS, Ionel Vasilca, a DEMISIONAT! Președintele anunță că a luat act

ALERTĂ Șeful STS, Ionel Vasilca, a DEMISIONAT! Șeful STS, Ionel Vasilca, și-a anunțat demisia printr-un comunicat de presă. El și-a înaintat demisia președintelui Klaus Iohannis, după ce STS a fost acuzat de Poliție și de premierul Dăncilă că a ratat identificarea zonei din care Alexandra a sunat de trei ori la 112.

Vasilca arată în comunicat că ”demisia a fost înaintată pentru a nu afecta prestigiul instituției” și spune că nu are ”nici cea mai mică umbră de vinovăție” legată de funcționarea serviciului.

Administratia Prezidentiala a anunțat la scurt timp că președintele Klaus Iohannis ”a primit luni, 29 iulie a.c., demisia din funcția de director al Serviciului de Telecomunicații Speciale a domnului Ionel-Sorinel Vasilca. În cadrul ședinței Consiliului Suprem de Apărare a Țării, care va avea loc marți, 30 iulie, Președintele Klaus Iohannis va informa membrii Consiliului pentru a lua act de această demisie”.

Comunciatul integral:

Doresc să vă informez că, începând cu data de 29 iulie 2019, am înaintat Președintelui României demisia mea din funcția de director al Serviciului de Telecomunicații Speciale.

Fac precizarea că demisia nu a fost depusă ca urmare a existenței unei sincope, inadvertențe sau ca umare a celei mai mici umbre de vinovăție în exercitarea funcției de preluare și localizare a apelurilor de urgență 112 de către STS, a neglijenței mele în serviciu, a tratării superficiale sau a neasumării responsabilităților care privesc datoria mea și a tuturor angajaților de a garanta funcționarea continuă a serviciilor speciale, de cooperare și a celor pe linia 112.

Demisia a fost înaintată pentru a nu afecta prestigiul instituției.

General-locotenent ing. Ionel-Sorinel Vasilca

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina