ALERTĂ Sindile, tras discret pe linie moartă. El a fost la comanda Jandameriei la mitingul Diasporei din 10 august 2018

ALERTĂ Sindile, tras discret pe linie moartă. El a fost la comanda Jandameriei la mitingul Diasporei din 10 august 2018

ALERTĂ Sindile, tras discret pe linie moartă. El a fost la comanda Jandameriei la mitingul Diasporei din 10 august 2018. Prim-Adjunctul Jandarmeriei, Ionuț Sindile, pleacă din conducerea instituției la cererea ministrului Mihai Fifor și va deveni comandant la scoala de aplicație pentru ofițeri, au declarat pentru  G4Media.ro  surse din Ministerul de Interne.

 Sindile este anchetat de procurori în dosarul reprimării violente a manifestanților din 10 august 2018. A fost pus sub acuzare pentru complicitate la abuz in serviciu și complicitate la participație improprie la purtare abuziva.

Ionuț Sindile a fost la comanda Jandarmeriei, când au avut loc incidentele din Piața Victoriei dintre jandarmi și protestatari, au declarat pentru G4Media.ro surse din ministerul de interne. Potrivit acestora, șeful Jandarmeriei Române, Sebastian Cucoș, ar fi fost plecat de câteva zile din țară.

Sindile este originar din Teleorman, județul controlat până de curând de Liviu Dragnea și de unde provin premierul Viorica Dăncilă și fostul ministru de Interne, Carmen Dan.

La începutul lunii august, Sindile a pierdut postul de șef al Jandarmeriei în favoarea lui Constantin Florea, inspectorul șef al Jandarmeriei de la Craiova.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro