ALERTĂ Sindile, tras discret pe linie moartă. El a fost la comanda Jandameriei la mitingul Diasporei din 10 august 2018

ALERTĂ Sindile, tras discret pe linie moartă. El a fost la comanda Jandameriei la mitingul Diasporei din 10 august 2018

ALERTĂ Sindile, tras discret pe linie moartă. El a fost la comanda Jandameriei la mitingul Diasporei din 10 august 2018. Prim-Adjunctul Jandarmeriei, Ionuț Sindile, pleacă din conducerea instituției la cererea ministrului Mihai Fifor și va deveni comandant la scoala de aplicație pentru ofițeri, au declarat pentru G4Media.ro surse din Ministerul de Interne.

 Sindile este anchetat de procurori în dosarul reprimării violente a manifestanților din 10 august 2018. A fost pus sub acuzare pentru complicitate la abuz in serviciu și complicitate la participație improprie la purtare abuziva.

Ionuț Sindile a fost la comanda Jandarmeriei, când au avut loc incidentele din Piața Victoriei dintre jandarmi și protestatari, au declarat pentru G4Media.ro surse din ministerul de interne. Potrivit acestora, șeful Jandarmeriei Române, Sebastian Cucoș, ar fi fost plecat de câteva zile din țară.

Sindile este originar din Teleorman, județul controlat până de curând de Liviu Dragnea și de unde provin premierul Viorica Dăncilă și fostul ministru de Interne, Carmen Dan.

La începutul lunii august, Sindile a pierdut postul de șef al Jandarmeriei în favoarea lui Constantin Florea, inspectorul șef al Jandarmeriei de la Craiova.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

2 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

3 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

4 Interesante amănunte...

5 Imagini care dau fiori soldaților ruși