ALERTĂ Soluție anti-CENZURĂ! Realitatea TV emite pe net cât timp emisia e suspendată

ALERTĂ Soluție anti-CENZURĂ! Realitatea TV emite pe net cât timp emisia e suspendată

Realitatea TV a găsit o soluție pentru a sfida sancțiunea de suspendare timp de zece minute a emisiei în această seară: postul de televiziune va emite live pe internet, potrivit unui anunț postat pe Facebook.

Un eveniment pe Facebook numit  Watch Party Anti-Cenzură a fost creat de comunitățile civice Corupția Ucide, Geeks for Democracy, Inițiativa România și Rezistența, relatează  G4Media.ro .

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a sancționat marți Realitatea TV cu suspendarea emisiei, timp de zece minute în această seară, între orele 19.00 si 19.10.

Motivul? Relatarea evenimentelor din 10 august 2018, când a fost mitingul Diasporei.

Potrivit Pagina de Media, CNA a vizionat în ultimele două ședințe imagini din preajma protestelor din 10 august (înante și după). Forul a ajuns să analizeze în sfârșit reclamațiile privind protestele din august.

Care a fost rezultatul:

Antena 3: nicio sancțiune
Romania TV: 15.000 de lei amendă
Realitatea TV: oprirea emisiei pentru 10 minute. Emisia va fi întreruptă joi, 17 ianuarie, de la ora 19.00.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale