ALERTĂ Tăriceanu, nou episod de DEMENȚĂ! Moș Pârț invocă tragedia de la Hiroshima pentru a-l ataca pe Iohannis

ALERTĂ Tăriceanu, nou episod de DEMENȚĂ! Moș Pârț invocă tragedia de la Hiroshima pentru a-l ataca pe Iohannis

ALERTĂ Tăriceanu, nou episod de DEMENȚĂ! Moș Pârț folosește tragedia de la Hiroshima pentru a-l ataca pe Iohannis.

”După Hiroshima, unul ca dvs., dle Iohannis, ar fi remarcat, probabil, doar praful produs de clădirile dărâmate și pericolul de a fi cărat de vânt peste hotare și nu tragedia umană produsă acolo”, a scris Călin Popescu Tăriceanu miercuri pe Facebook într-un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis.

 E pentru prima oară când tragedia de la Hiroshima e folosită ca argument într-o dezbatere politică internă. Hiroshima este unul dintre cele două orașe japoneze asupra cărora armata SUA a lansat bombe nucleare în Al Doilea Război Mondial, Bombardamentele din Hiroshima și Nagasaki din august 1945 au produs peste o sută de mii de victime.

Tăriceanu l-a criticat pe Iohannis pentru o presupusă ingerință în justiție, după ce președintele ceruse CSM să se ralieze cerințelor din raportul GRECO.

E al doilea derapaj al lui Tăriceanu în ultimele zile, după ce a spus că numirea Laurei Codruța Kovesi ca șefă a Parchetului European ar avea drept miză blocarea fondurilor UE pentru România.

Postarea integrală a lui Tăriceanu:



Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”