ALERTĂ Tăriceanu și Ponta au divorțat!

ALERTĂ Tăriceanu și Ponta au divorțat!

ALERTĂ Tăriceanu și Ponta au divorțat!

Purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, a anunțat la Antena 3 că alianța electorală pe care ALDE o avea cu Pro România s-a încheiat duminică, după primul tur al alegerilor prezidențiale, potrivit Mediafax.„Astăzi, alianţa noastră electorală cu Pro România s-a încheiat. Fiecare partid porneşte pe drumul său, separat”, a anunţat Varujan Vosganian, la Antena 3.

El a adăugat că ALDE și Pro România aveau o alianță care avea un singur obiectiv, susținerea lui Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale.

„E vorba de o colaboare care poartă în dicţionar numele de alianţă. Sigur că în Parlament putem vota legi împreună, am votat şi legi în unanimitate, dar în ceea ce priveşte formalizarea printr-o înţelegere care să aibă un obiectiv comun, această înţelegere se încheie azi”, a adăugat Vosganian.

În luna august președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu și liderul Pro România Victor Ponta au semnat un protocol de alianță electorală pentru alegerile prezidențiale, în vederea susținerii lui Mircea Diaconu.

Potrivit datelor furnizate de AEP, după centralizarea a 14.396 secții de votare, ceea ce înseamnă 64,7% din voturi, Klaus Iohannis a obținut 36,7%, Viorica Dăncilă- 25,2% și Dan Barna-12,1%.

Mircea Diaconu a obținut, până în momentul de față, doar 9% din voturi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”