ALERTĂ Toader rupe tăcerea privind manipulările din Guvernul Dăncilă

ALERTĂ Toader rupe tăcerea privind manipulările din Guvernul Dăncilă

Ministrul demisionar al Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca proiectele de acte normative erau aduse la avizare cu cateva ore inaintea sedintelor de guvern pentru a se invoca intarzieri de la Ministerul Justitiei si uneori intarzierea era invocata chiar inainte de a fi trimise documentele la avizare.

"O simpla intrebare! Recunoaste cineva faptul ca proiectele de acte normative erau aduse, uneori, spre avizare cu cateva ore inaintea sedintei de Guvern, ca apoi sa evoce o anumita intarziere de la MJ? PS: Adevarat este si faptul ca uneori se 'intampla' exact invers - mai intai se evoca intarzierea la MJ, dupa care se aducea proiectul de act normativ spre avizare", a scris Tudorel Toader, duminica seara, pe contul sau de Facebook.

 Anterior, intr-o postare de sambata seara, Toader a precizat ca Ministerul Justitie nu a blocat si nici nu a intarziat procedura de avizare si de adoptare a actelor normative si a punctat faptul ca nu va mai ramane "in stare de pasivitate fata de multele dezinformari" aparute. El a tinut sa le multumeasca colegilor sai din minister care au facut posibil ca durata medie a avizarii unui proiect normativ sa nu fie mai mult de trei zile.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”