ALERTĂ TVR retrage o ziaristă de pe PSD și Parlament pentru că „e prea agresivă”. Jurnalista ia demisia în calcul/Sunt zorii DICTATURII, oameni buni!

ALERTĂ TVR retrage o ziaristă de pe PSD și Parlament pentru că „e prea agresivă”. Jurnalista ia demisia în calcul/Sunt zorii DICTATURII, oameni buni!

ALERTĂ TVR retrage o ziaristă de pe PSD și Parlament pentru că „e prea agresivă”. Jurnalista ia demisia în calcul/Sunt zorii DICTATURII, oameni buni!
 
Un jurnalist de la Știrile TVR a fost retras de conducerea departamentului de pe domeniile pe care le acoperea de câțiva ani. Motivul: jurnalista ar fi „prea agresivă”, scrie Paginademedia.ro.

Andreea Dumitrescu lucrează la TVR de doi ani, perioadă în care s-a ocupat, în principal, de PSD, de Parlament și de Curtea Constituțională. Are șase ani de presă, iar înainte de Televiziunea Publică, tot de politic s-a ocupat.

Astăzi, conducerea i-a oferit o alternativă.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Andreea Dumitrescu a fost chemată, astăzi, la șefa știrilor, Mădălina Rădulescu. Conform acelorași surse, jurnalistei i s-a reproșat că ar fi „prea agresivă”. Ca atare, i s-a oferit o variantă de „compromis”: un alt domeniu de acoperit, și anume primăriile.

„În acest caz, îmi dau demisia”, ar fi replicat Andreea Dumitrescu.

Discuția cu șefa știrilor TVR venea după ce, ieri, Andreea Dumitrescu a avut mai multe subiecte pe post, fiind prezentă, printre altele și la Biroul Politic al PSD, unde i-a pus câteva întrebări premierului Viorica Dăncilă.

Săptămâna trecută, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a lansat amenințări voalate la adresa unui reporter TVR pentru că nu i-a convenit modul în care a scris o știre despre buget, deși materialul respecta toate standardele jurnalistice. Conducerea TVR nu a avut nicio poziție oficială la amenințările ministrului.

Anul trecut un alt reporter TVR a fost mutat de la Guvern pentru că nu i-a pus o întrebare comodă premierului Dăncilă. Ziaristul a fost criticat de Doina Gradea pentru că a cerut poziţia Bruxelles-ului pe legile justiţiei, scrie G4Media.ro.

Este vorba despre reporterul Ionuţ Gheorghe, acreditat la Guvern. Potrivit surselor G4Media.ro, acesta a fost retras de la Guvern două luni mai târziu, după ce a refuzat să-i adreseze o întrebare de complezenţă premierului Viorica Dăncilă la conferinţa de presă comună cu Jean-Claude Juncker.

Astfel, la conferinţa de presă comună Dăncilă – Juncker de la Bruxelles din 21 februarie, reporterul TVR s-a abţinut să adreseze o întrebare pentru că Juncker vorbise deja despre subiect. Ca urmare, ziarişti străini acreditaţi la Bruxelles i-au pus Vioricăi Dăncilă întrebări incomode despre justiţie.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Sfaturi de la ANRE pentru schimbarea furnizorului și contractului de energie electrică

2 DOCUMENT / Ce trebuie să faci ca să închei un nou contract pentru energia electrică? ANRE arată pașii de urmat d…

3 SURSE Radu Gavriș, adjunctul Poliției Capitalei, cercetat disciplinar după ce a fost prins petrecând cu peste …

4 FOTO Imaginea care demontează apărarea lui Gavriș / Ministrul de Interne reacționează

5 Membru marcant al Mafiei, ucis cu sânge rece de un lucrător român. La audieri a spus că a fost nevoit să-și ap…