ALERTĂ Un român a fost asasinat în Costa Rica, alături de o tânără fotomodel

ALERTĂ Un român a fost asasinat în Costa Rica, alături de o tânără fotomodel

Un roman de 38 de ani a fost asasinat in Costa Rica. Ionut-George Otelac se afla alaturi de o tanara fotomodel  intr-o masina care circula prin centrul orasului Alajuelita, din provincia San Jose. Amandoi au fost impuscati mortal de asasini pe motocicleta, relateaza publicatia locala La Nacion .

Tanara de 25 de ani a fost identificata de politie drept Raquel Gamboa Mora, un fotomodel cu 68.000 de urmaritori pe Instagram.

Pe de alta parte, Ionut-George Otelac avea cazier pentru trafic de droguri. In 2000, el a fost arestat pe aeroportul Juan Santamaria pentru ca a incercat sa scoata din Costa Rica 20 de kilograme de cocaina in containere de aluminiu.

Gratie acestei arestari, Politia a reusit sa destructureze o grupare de noua cetateni straini care exporta droguri in containere utilizate in mod normal pentru depozitarea vinului.

Marti, la pranz, romanul si tanara fotomodel se aflau intr-o masina Suzuki, inmatriculata pe numele tinerei, cand au fost impuscati de cel putin doi barbati aflati pe motociclete. Gloantele au patruns prin geamul soferului si i-au lovit in cap si torace.

Un reprezentant al serviciilor de urgenta a declarat ca, la sosirea ambulantelor, barbatul era deja mort, iar tanara, desi avea inca semne vitale, nu a raspuns manevrelor de resuscitare si a fost declarata decedata. 
 
 
 
 
 






Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…