ALERTĂ „Vă vom da jos!”/Rareș Bogdan, mesaj pentru Dăncilă chiar de ziua lui!

ALERTĂ „Vă vom da jos!”/Rareș Bogdan, mesaj pentru Dăncilă chiar de ziua lui!

ALERTĂ Vă vom da jos!!/Rareș Bogdan, mesaj pentru Dăncilă chiar de ziua lui!

Textul integral publicat de europarlamentarul Rareș Bogdan chiar în ziua în care împlinește 45 de ani:

„Minciunile premierului PSD sunt atât de penibile încât rivalizează cu cele ale stăpânului din închisoare, din ale cărui demențe ideologice se inspiră încă! Cum nu a făcut opoziția nimic pentru români? Dar lupta la baionetă pentru legile justiției și codurile penale? Dacă nu blocau opoziția și președintele Klaus Iohannis tentativele de măcelărire a acestor legi, acum erau dezincriminate toate faptele de corupție, iar cei condamnați pentru jefuirea României erau liberi până la unul! A fost un asediu cumplit! A fost ca la Plevna!

Datorită intervenției opoziției, România nu se află acum în situația Ungariei! Dacă era după PSD, la această oră țara asta era paradisul infractorilor. Au reușit să elibereze aproape 19000 de condamnați, dar dacă era după ei, la ora asta exista amnistie și grațiere pentru toți cei care au făcut din mită o profesiune de credință! Președintele Iohannis le-a spus, atunci: până aici!!

Și vă mai spun ceva, doamna Dăncilă! Liberalii care conduc orașe și consilii județene au schimbat fața comunităților! Și nu doar localitățile mari se ridică, ci și Sinaia, Moisei ...lista este tot mai lungă! Aici, românii au un nivel de viață mult peste ceea ce se întâmplă în localitățile confiscate de PSD, ținute în întuneric! Cele mai sărace regiuni din Uniunea Europeană sunt în România și sunt ținute prizoniere de baronii care vă mențin la putere! Sărăcia lucie, șomajul, mizeria, spitalele crâncene, școlile fără apă sunt opera voastră! Vă acuz de crimă cu premeditare împotriva speranței românilor! Ați făcut averi uriașe fiind lideri ai stângii și continuați să-i amăgiți pe români, să-i cumpărați, să-i vindeți ca la târg! Și ați mai făcut ceva: ați împrumutat România la dobânzi infernale, pe seama tuturor copiilor, pe care-i forțați să achite o factură din care nu știu cum va ieși țara asta!! Nu v-ar fi rușine...

Vă vom da jos!! Cu orice risc, în ciuda tuturor bombelor plasate în economie! Asta face opoziția, doamna Dăncilă, își salvează țara din ghearele unor incompetenți mincinoși, nesimțiți, țicniți și corupți! Luați-vă popcorn, începe filmul pulverizării celor care au făcut averi în timp ce secătuiau țara!”


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro