ALERTĂ Violențe extreme! Jandarmeria și agitatorii PSD au declanșat lupte de stradă! Mesaj de ultimă oră al președintelui!

ALERTĂ Violențe extreme! Jandarmeria și agitatorii PSD au declanșat lupte de stradă! Mesaj de ultimă oră al președintelui!

Violențe extreme! Jandarmeria și agitatorii PSD au declanșat lupte de stradă! Se trage cu gaze neurotoxice! Sunt cel puțin 300 de răniți!

23:44 - Se striga "PSD, ciuma rosie" si "PSD, muie PSD" si protestatarii spun ca vor sa mearga la sediul partidului lui Dragnea.

23:40 - Lumea striga in continuare "nu plecam". Cei care au fugit din cauza gazelor se intorc in Piata. Oamenii canta "noi de aicea nu plecam, nu plecam acasa/Pana nu ne castigam libertatea noastra". Jandarmii le raspund din nou cu gaze lacrimogene.

23:35 - Angajatii de la Antipa au sunat la Politie pentru ca huliganii au spart usile muzeului.

Mesaj de ultimă oră al președintelui:

23:43 – Digi24: Două arme de foc au fost furate de incitatori de la Jandarmerie

23:29 – Din imagini se poate observa cum mai mulți incitatori au deturnat mitingul, provocându-i pe jandarmi și determinându-i să intervină în forță împotriva manifestanților

23:22 Piața Victoriei a fost evacuată. Oamenii au fost împinși către străzile adiacente.

23:10 Jandarmeria intervine în forță pentru evacuarea pieței. Se folosesc grenade lacrimogene și tunurile cu apă. Oamenii fug pe bulevardele adiacente.

23:08 Doi jandarmi, o femeie și un bărbat, au fost prinsi de câțiva manifestanți care au început sa-i lovească. Câșiva manifestanți au încercat sa-i protejeze.






Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…