ALERTĂ/Iohannis: Mâine voi face o declarație publică despre criza guvernamentală

ALERTĂ/Iohannis: Mâine voi face o declarație publică despre criza guvernamentală

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că miercuri va face ”o declarație publică despre actuala criză guvernamentală, despre remaniere, despre calea de ieșire din criză”.

 Într-un discurs la Cotroceni ținut în fața diplomaților români, Iohannis a spus că ”orice se va întîmpla în România, se va întâmpla în limitele Constituției. Constitia e respectată și, indiferent de soluția găsită, România va rămâne un partener serios, credibil, angajat în demersurile comune”.

”România are o democrație solidă, România are o democrație consolidată prin referendumul din 26 mai care a adus un răspuns foarte clar al românilor pentru democrație, o cale pro-europeană, o abordare solidă transatlantică, stat de drept, justiție dreaptă, consolidarea și continuarea luptei anticorupție”, a adăugat șeful statului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?