ALERTĂ/PSD Sibiu, postare xenofobă: „Nume românesc versus nume de străin. Vasile versus Iohannis, Orban și Barna”

ALERTĂ/PSD Sibiu, postare xenofobă: „Nume românesc versus nume de străin. Vasile versus Iohannis, Orban și Barna”

Organizația PSD Sibiu a postat pe Facebook un mesaj cu caracter profund xenofob, în care îi acuză pe Iohannis, Orban și Barna că au nume de străini, spre deosebire de Vasilica Dăncilă.

”Oare este NORMAL ca reprezentanții Bisericii Evanghelice-Luterane, din care face parte sasul Klaus Iohannis și reprezentanții Bisericii Unitariene, de care aparține etnicul maghiar Ludovic Orban, să declare public că nu susțin familia formată dintre un bărbat și o femeie, așa cum este familia tradițională românească, iar acești doi lideri de la PNL să nu ia atitudine?”, se întreabă retoric PSD Sibiu?

Mai mult, social-democrații sibieni se întreabă că ”este România NORMALĂ dacă a ajuns, astăzi, să fie condusă de oameni care nu simt românește, care nu înțeleg obiceiurile, tradițiile și spiritul nostru românesc, transmis din strămoși”.

Reamintim că PSD a folosit și în campania din 2014 argumente xenofobe împotriva lui Klaus Iohannis. De asemenea, mulți lideri PSD au avut derapaje rasiste și xenofobe față de președinte pe durata mandatului său de președinte.

Postarea integrală a PSD Sibiu:

Iohannis, PNL și USR ne jignesc românii! Am observat în mai multe „ieșiri” ale domnilor Iohannis, Orban și Barna cum aceștia ironizau numele Vasile doar din simplu motiv că cel de al doilea nume al premierului Viorica Dăncilă este Vasilica. Le atragem atenția domnilor Ludovic Orban, Klaus Werner Iohannis și Barna că membri PSD nu au ironizat numele de origine străină, adică ungară și germană pe care aceștia le poartă. Nu vom tolera atitudinea sfidătoare a acestor așa-ziși lideri care au reușit să-i manipuleze pe români cu tupeu și lipsă de bun simț. Domnilor Iohannis, Orban și Barna, numele Vasile este purtat cu mândrie de aproape 600.000 de români care-și doresc să trăiască decent în țara lor fără să fie sfidați, jigniți, ignorați la nesfârșit de un președinte care niciodată nu a venit în mijlocul lor. Vasile este un nume pe care românii îl poartă pentru că este numele unuia dintre cei mai importanți sfinți ai Bisericii Ortodoxe, considerat păzitor de duhuri rele. Vasilica Viorica Dăncilă este numele candidatului de naționalitate română la președinția României și care merită să-i conducă pe români. Vasilica Viorica Dăncilă este candidatul creștin-ortodox, precum majoritatea cetățenilor români, candidatul care a susținut familia tradițională la referedumul din toamna anului 2018. Acestea sunt trasăturile normalității României.

În România, drepturile la opinie și la vot democratic nu sunt îngrădite. Dar oare este NORMAL ca reprezentanții Bisericii Evanghelice-Luterane, din care face parte sasul Klaus Iohannis și reprezentanții Bisericii Unitariene, de care aparține etnicul maghiar Ludovic Orban, să declare public că nu susțin familia formată dintre un bărbat și o femeie, așa cum este familia tradițională românească, iar acești doi lideri de la PNL să nu ia atitudine?

Oare este România NORMALĂ dacă a ajuns, astăzi, să fie condusă de oameni care nu simt românește, care nu înțeleg obiceiurile, tradițiile și spiritul nostru românesc, transmis din strămoși?

Români, 10 noiembrie este ziua în care aveți dreptul să decideți să trăiți într-o țară normală! Votați Viorica Dăncilă, un bun român!



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa