Alex Bodi, dezvăluiri rușinoase despre Bianca Drăgușanu: Eu am video-uri cu ea pe care nu ar vrea să le public nici peste 10 ani

Alex Bodi, dezvăluiri rușinoase despre Bianca Drăgușanu: Eu am video-uri cu ea pe care nu ar vrea să le public nici peste 10 ani

Războiul dintre Bianca Drăgușanu și fostul soț este departe de a se termina. Alex Bodi a făcut declarații uluitoare despre vedetă. Lucruri nemaiștiute au ieșit la iveală despre relația lor.

După ce Bianca Drăgușanu a venit la TV și l-a acuzat pe Alex Bodi că a rupt-o cu bătaia și a publicat imagini șocante cu ea plină de vânătăi, afaceristul a ieșit și el la atac. Deși nu mai sunt împreună de câteva luni, lucrurile între ei doi nu s-au încheiat. Alex Bodi a făcut primele declarații despre întreg scandalul din ultimele zile. Afaceristul susține că fosta lui soție încearcă să-i facă rău, mai ales acum când se află într-o situație delicată, fiind arestat la domiciliu.

„Nu există nici un șantaj. A fost o răzbunare, o diversiune. A publicat aceste lucruri ca să îmi facă rău. Este un război pe care vreau să îl uit. Acele imagini au fost publicate fără acordul meu. Eu am dat poza ca să se vadă vânătaia de la operația estetică. De ce să îi fie frică de mine? Mi se par niște aberații. Dacă tu îmi zici mie că sunt nebun, de ce sari la bătaie la mine? Vrea să mă pedepsească. Ce-s cu tulburările astea? Femeia a avut o viață de vis cu mine. A avut numai beneficii de pe urma relației cu mine', a spus Alex Bodi într-un interviu la Xtra Night Show.

Bianca Drăgușanu i-ar fi fost mai întâi amantă, apoi iubită lui Alex Bodi. Afaceristul iese la atac: 'Am găsit-o leșinată în casă' Bianca Drăgușanu i-ar fi fost mai întâi amantă, apoi iubită lui Alex Bodi. Afaceristul iese la atac: 'Am găsit-o leșinată în casă'
Afaceristul susține că are mai multe filmulețe cu Bianca Drăgușanu, iar ea nu și-ar dori vreodată ca acestea să ajungă în presă. „Prefer să tac, să nu vorbesc despre ce știu. E o mizerie. Eu am video-uri cu ea pe care nu ar vrea să le public nici peste 10 ani. Nu mai vreau să fiu asociat cu ea', a mai spus Alex Bodi.

Alex Bodi susține că Bianca Drăgușanu a vrut să se sinucidă

Fostul ei soț susține că a găsit-o pe jos, după ce Bianca Drăgușanu ar fi încercat să ia mai multe pastile pentru a se sinucide. De asemenea, Alex Bodi a confirmat că ar exista și alte filmări în care vedeta spune că vrea să-și ia viața.

„Ea neagă că a luat pastile și că a leșinat. Am găsit-o cu un prieten leșinată pe jos în casă. A zis că a plâns și că a adormit pe jos. Sunt mai multe lucruri pe care nu vreau să le divulg', a declarat Alex Bodi.

De asemenea, Bianca Drăgușanu a negat zilele trecut că ar fi avut vreo intenție să se sinucidă. Cei doi continuă să se atace în presă, deși nu-și vorbesc.

Alex Bodi a recunoscut că a bătut-o pe Bianca Drăgușanu

După ce vedeta a arătat imaginile în care era tumefiată, după ce a fost bătută de partenerul de viață, Alex Bodi a recunoscut că a fost violent cu ea. Deși a confirmat că a bătut-o pe Bianca Drăgușanu, Alex Bodi declară că situația nu a stat chiar așa cum a povestit fosta lui soție.

„E adevărat, incidentul s-a petrecut la Viena. Am lovit-o, într-adevăr avea dreptate, dar după ne-am împăcat, a trecut un an și ceva de atunci.

A existat un episod, un conflict între noi. Au degenerat lucrurile din cauza geloziilor ei. E adevărat, și din vina mea, dar ea mereu pretinde că știe lucruri. Dacă ea mă face sociopat și nebun, de ce sare la bătaie la mine? Dacă ea e așa de firavă, normal că are semne pe mâini, că am prins-o când sărea la mine', a mai spus afaceristul în interviu.

Bianca Drăgușanu ar fi fost amanta lui Alex Bodi

Afaceristul susține că vedeta i-ar fi fost amantă timp de 3 luni, iar el la vremea respectivă era căsătorit cu Iulia Sălăgean, femeia cu care Bianca Drăgușanu a legat acum o strânsă prietenie. Alex Bodi a fost deranjat că vedeta a numit-o în repetate rânduri pe Daria Radionova, actuala lui iubită, amantă, așa că el a făcut declarații total neașteptate.

„Ea nu e în stare să își asume anumite chestii. Și nici situația în care am fost noi la început, și postura în care se afla atunci. Ea le neagă. Ea uită unele lucruri, probabil voit. Ea râde de toată lumea, face pe toată lumea amantă, dar ea să nu uite că ea a fost amanta mea. Eu până să divorțez oficial de fosta mea soție ea a umblat trei luni cu mine pe ascuns. Ea nu acceptă că cineva a abandonat-o de tot. Dar să nu uite cât am ajutat-o eu', a spus Alex Bodi.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a dezvăluit că Daria Radionova i-a făcut bagajul vedetei și i-a pus toate lucrurile pe care le avea în casa lui Alex Bodi într-un sac. „Mai avea lucruri pe aici, i le-a pregătit Daria într-un sac, i le-a dat un prieten comun, toate gențile și ceasurile alea ale ei fake', a mai adăugat afaceristul. SURSA: Viva.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu