Alex Bodi, mărturisiri despre fostele femei din viața lui. Afaceristul nu exclude o împăcare cu Bianca Drăgușanu

Alex Bodi, mărturisiri despre fostele femei din viața lui. Afaceristul nu exclude o împăcare cu Bianca Drăgușanu

Viața lui Alex Bodi a fost foarte complicată în ultimele luni. A fost săltat de mascați, a petrecut zile după gratii, ulterior în arest la domiciliu și, colac peste pupăză, a fost trădat de oamenii la care se aștepta mai puțin. Printre aceștia le putem include pe cele două femei care fac parte din trecutul apropiat, Bianca Drăgușanu și Daria Radionova. Într-un interviu acordat recent, Alex Bodi a făcut dezvăluiri despre sentimentele pe care le are față de acestea, dar și despre posibilele împăcări. 

Nebănuite sunt căile vieții și ale dragostei, cam așa s-ar putea rezuma declarațiile lui Alex Bodi. Afaceristul din Mediaș spune că s-a simțit trădat de femeile pe care le-a iubit cel mai mult, dar, cel puțin în ceea ce o privește pe Bianca, nu simte că lucrurile s-ar fi încheiat definitiv. Da, au existat afirmații negative, care au făcut foarte mult rău, dar simte că nu e un capitol încheiat între el și ea.

”Nu știi ce se întâmplă, oamenii mai coincid, oamenii se mai salută, azi suntem iubiți, mâine dușmani, după soț, iar prieteni, acum nu vorbim, peste doi ani poate iar ne salutăm. Nu e capitol încheiat pentru mine, sunt singur și pot să fiu cu cine vreau”, a declarat Alex Bodi pentru Antena Stars.

Ce spune Alex Bodi despre Daria Radionova

În ceea ce o privește pe Daria, fostul soț al Biancăi Drăgușanu în ciuda conflictelor pe care le-a avut cu ea, are o deosebită apreciere pentru faptul că a stat alături de el în momentele cele mai grele.

”Eu nu m-am certat, a fost o decizie, a fost o scânteie de-a ei, scânteile țin puțin, se aprind și se sting. Oamenii se bucură de răul anumitor persoane”, spune Alex Bodi despre Daria Radionova.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Tânăr măcelărit de membrii unuia dintre cele mai sângeroase clanuri de lângă București

2 „Uite cum o frec pentru tine, aici trebuia să fie gura ta” a ajuns consilier la BNR, coleg cu Dăncilă

3 Rău a ajuns băbăcioiu'! / „Însoțitoarea” și-a pus telefonul pe burta lui Țiriac, la plajă, la Mamaia!

4 Un dom de căldură, cu temperaturi de 45 grade Celsius, va pârjoli România și sud-estul Europei

5 Citiți! / Când ăștia au bătut cu pumnul în masă, președintele României a întors o lege care le strica ploile...