Alex Bodi vrea 200.000 de euro de la Bianca Drăgușanu, despăgubiri morale

Alex Bodi vrea 200.000 de euro de la Bianca Drăgușanu, despăgubiri morale

Alex Bodi i-a declarat război fostei soții Bianca Drăgușanu (39 de ani) după ce aceasta a dat publicității pozele cu ea desfigurată în bătaie! La ultima înfățișare la Craiova, unde este acuzat într-un dosar de prostituție și proxenetism, afaceristul din Mediaș a profitat de ocazie și a depus plângere penală împotriva Biancăi Drăgușanu.

Afaceristul își acuză fosta nevastă de mărturie mincinoasă, motiv pentru care i-ar fi cerut o sumă de bani considerabilă, cu titlul de daune morale. Milionarul îi cere fostei sale soții despăgubiri-record, de nu mai puțin de 200.000 de euro.

Alex Bodi a decis să depună plângere împotriva fostei soții după ce Bianca Drăgușanu a dat și ea cu subsemnatul în calitate de martor prima dată la DIICOT Craiova, apoi la Parchet, în dosarul pe care i l-a deschis fostului soț pentru agresiune și violente repetate.

Alex Bodi se află în arest la domiciliu

Bianca Drăgușanu ar fi declarat în fața pocurorilor DIICOT că Alex Bodi comite diverse infracțiuni ce includ saci cu bani, fete aduse pentru prostituție și lingouri de aur. Blondina a declarat că toate aceste lucruri le-a auzit chiar de la afacerist. Acesta s-a simțit lezat și calomniat, așa că și-a tras fosta parteneră la răspundere pe cale legală.

“Că dl. Bodi Alexandru duce lună de lună la Londra sume între 100 şi 200 de mii de euro, că are multe lingouri de aur, că a avut nu ştiu câte iubite pe care le-a exploatat, că ştie că fosta soţie este o femeie exploatată de el, lucru neadevărat, că dl. Bodi ar avea pungi de bani pregătite ca el să iasă din arest la domiciliu, adică, mai pe româneşte, dl. Bodi este un mituitor care foloseşte banii să faciliteze mituirea unor judecători, că numai ei pot să-l pună liber, nu? Declarația ei este inutilă și am făcut plângere penală împotriva ei pentru declarație mincinoasă. Îi oferim șansa să își susțină afirmațiile calomnioase pe care le-a făcut despre Bodi”, a spus avocatul lui Alex Bodi, Cătălin Dancu, despre declarația dată procurorilor de Bianca Drăgușanu, conform spynews.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Ați văzut ce frumos s-a întors cheița după faza cu „Ciolacu e tătic”?

2 VIDEO Penibilul ăsta a fost ani de zile șeful de facto al SRI?

3 „Cu tot respectul pentru Firea, eu nu pot sa mă aliniez în a o susține pentru că, de obicei, orice cal devine gloabă”

4 Dedesubturile unui scandal politico-matrimonial de mahala

5 „Tu muncești și-ți cumperi o Dacie pentru că atât poți, eu muncesc și-mi cumpăr un Ferrari pentru că atât pot”