Alexander Adamescu, REȚINUT la Londra

Alexander Adamescu, REȚINUT la Londra

Alexander Adamescu a fost retinut de politistii britanici in Londra luni seara, informeaza Digi 24. Tribunalul Bucuresti emisese un mandat de arestare preventiva in lipsa pe numele fiului omului de afaceri Dan Adamescu la inceputul lunii mai, Bogdan Alexander Adamescu fiind acuzat de dare de mita.

In ordonanta procurorilor se arata ca "in cursul lunilor iunie si decembrie 2013, inculpatul Adamescu Bogdan Alexander impreuna cu tatal sau a remis, prin intermediari, sumele de 15.000 euro respectiv 23.000 lei magistratilor Stanciu Ion si Roventa Elena, judecatori la Tribunalul Bucuresti - Sectia VII Civila pentru ca in schimb, acestia sa dispuna, in dosare privind procedura insolventei, solutii favorabile unora dintre societatile la care actionar era Adamescu Grigore Dan".

Procurorii au anuntat ca au fost facute numeroase demersuri pentru a asigura prezenta acestuia in fata organelor judiciare, "insa a urmarit tergiversarea cercetarilor fata de el si in final sustragerea de la urmarirea penala".


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale