Alexandra Cadanțu, calificată în optimile turneului ITF de la Budapesta; Irina Begu, învinsă în primul tur

Alexandra Cadanțu, calificată în optimile turneului ITF de la Budapesta; Irina Begu, învinsă în primul tur

Jucătoarea română de tenis Alexandra Cadanțu s-a calificat, luni, în optimile de finală ale turneului ITF de la Budapesta, dotat cu premii totale de 100.000 de dolari, în timp ce Irina Begu, a doua favorită, a fost eliminată surprinzător.

Cadanțu (27 ani, 172 WTA) a dispus în primul tur de unguroaica Agnes Bukta (23 ani, 342 WTA), cu 6-1, 6-2, într-o oră și 21 de minute. Cadanțu a comis 5 duble greșeli, iar Bukta 10.

În turul secund, Cadanțu o va înfrunta pe Danka Kovinic (Muntenegru), jucătoare de 22 de ani, care ocupă locul 125 în lume. Kovinic a trecut în prima rundă de principala favorită, Christina McHale (SUA).

Irina Begu (26 ani, 64 WTA) a fost întrecută neașteptat de rusoaica Viktoria Kuzmova (19 ani, 158 WTA), cu 6-2, 7-5, într-o oră și 24 de minute, ambele jucătoare făcând câte 7 duble greșeli.

La dublu, Cadanțu și Elena Bogdan au fost învinse în primul tur cu 7-5, 6-3 de perechea Veronika Kapșai (Ucraina)/Anastasia Pribilova (Rusia).

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! A mai apărut o creștină în povestea fraților Tate!

2 VIDEO Noua Eră / Primul om de pe planetă care și-a întinerit vârsta organelor cu 25%

3 Fulgy, fiul Clejanilor, trece pe „hard” cu Bia Khalifa?

4 VIDEO „Ce să fac, mă băieți, cu banii ăștia?” / Patronul de club care se spărgea în figuri, condamnat la peste 8 ani de închisoare pentru contrabandă și…

5 „Începutul sfârșitului” / Fostul colonel FSB Igor Ghirkin, previziuni sumbre pentru trupele rusești de pe front