Alexandra Stan, în centrul unui scandal cu iz moral și sexual!

Alexandra Stan, în centrul unui scandal cu iz moral și sexual!

Alexandra Stan se află în centrul unui scandal de proporții de când o fostă asistentă TV a acuzat-o că s-a implicat în relația pe care o avea cu iubitul său. Celebra cântăreață i-ar fi furat, așadar, partenerul, iar acum fosta iubită a bărbatului vine cu acuzații grave la adresa ei, dezvăluie protv.ro .
Admiratorii Alexandrei Stan au avut un șoc în această dimineață, când pe o rețea de socializare foarte cunoscută au apărut mai multe informații conform cărora artista ar fi „furat” iubitul unei foste asistente TV. Este vora despre Bianca Alexandra, care a susținut cu argumente solide că vedeta i-ar fi spus de mai multe ori bărbatului să o părăsească, fiindcă îi duce dorul și își dorește o relație seriosă cu el.

„Mulțumesc Alexandra Stan, pentru că ai fost atât de bună și i-ai spus iubitului meu să mă părăsească, pentru că îți este dor de el și vrei ceva serios, chiar dacă știai că este cu cineva! Diego Musik, poate acum o să devii celebru, așa cum ți-ai dorit. Tu cauți oportunități, nu iubire! M-ai folosit doi ani, dar acum Dumnezeu mi-a arătat calea. Îți doresc toate cele bune alături de noua ta Alexandra! Sper că ea va avea mai multă grijă de tine, decât am avut eu! Amin!”, a scris fosta asistentă TV pe Instagram.

Alexandra Stan, acuzată că „fură” iubiți

Fosta asistentă de televiziune a continuat povestea și a dezvăluit că în relația de doi ani pe care a avut-o cu fostul partener s-a implicat mai mult decât a fost necesar, ajutându-l să crească din toate punctele de vedere.

Printre altele, este sigură că nici Alexandrei Stan nu i-ar fi plăcut ca cineva să se implice în relațiile pe care le are, fiind sigură că și artista a suferit la un moment dat.

„Cu demnitatea rămasă, nu prea multă, vreau să le urez celor doi îndrăgostiți multă fericire, mult mai multă decât am avut eu în acești doi ani.

De la femeie la femeie pot să îi spun Alexandrei că nu este în regulă să desparți sau să te implici în relația nimănui pentru că, probabil că și ea a suferit la rândul ei și probabil că nu i-ar plăcea ca cineva să fie în situația în care sunt eu în momentul de față. Nu, nu sunt doar o femeie părăsită și înșelată, sunt o femeie care a ajutat timp de doi ani de zile un om să crească”, a mai povestit fosta asistentă TV.

Sursă foto: Instagram



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...