Alexandra Stan, noi ipostaze provocatoare

Alexandra Stan, noi ipostaze provocatoare

Alexandra Stan, frumoasa cântăreață în vârstă de 32 ani, a pus pe jar imaginația fanilor ei din mediul online după ce a postat pe contul său de Instagram o serie de fotografii într-o ținută non-conformistă.

Faimoasa artistă și-a lăsat la vedere abdomenul perfect lucrat la sală și bustul, purtând un sutien negru din dantelă, o pereche de pantaloni scurți de blugi, o cămașă în carouri și un palton negru. Alexandra a purtat cămașa descheiată, iar pe sub jeanșii scurți a ales o pereche de dressuri cu imprimeu.

Deși întreaga ținută este extrem de sexy, urmăritorii artistei au observat altceva.

“CARE FAZA CU DRESUL PESTE BURIC SI CU BANDA ARATA HIDOS PARCA ESTI MAMAIE LA 70 ANI”, i-a scris unul dintre urmăritori.

Alți fani de-ai săi au complimentat-o pe artistă pentru felul în care arată, iar postarea a strâns peste 14.000 de aprecieri.

Alexandra Stan este faimoasă pentru stilul ei non-conformist, ținutele sexy și machiajul extravagant cu care își pune în evidență mereu trăsăturile. Frumoasa blondină știe cum să își pună în valoare formele voluptoase și profită de fiecare ocazie, îmbrăcând haine sexy.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro