Alexandru-Cătălin Ioniță - împuternicit șase luni director general al DGA

Alexandru-Cătălin Ioniță - împuternicit șase luni director general al DGA

Comisarul șef de poliție Alexandru-Cătălin Ioniță a fost împuternicit, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, să exercite timp de șase luni atribuțiile funcției de director general al Direcției Generale Anticorupție.

Potrivit unui comunicat al MAI transmis vineri AGERPRES, totodată, comisarul șef Constantin Preoteasa a fost împuternicit în funcția de director general adjunct al DGA.

Alexandru-Cătălin Ioniță are o experiență de peste 18 ani în cadrul MAI, ocupând mai multe funcții de conducere, printre care director adjunct al Direcției de Investigare a Fraudelor din Poliția Română și director al Direcției de Investigare a Criminalității Economice.

La rândul său, Constantin Preoteasa are o experiență de peste 20 de ani în MAI, timp în care a ocupat diverse funcții de conducere în domeniul combaterii corupției și a criminalității economice, inclusiv cea de șef Serviciu de Combatere a Corupției și a Infracțiunilor comise în sfera Instituțiilor Bugetare.

AGERPRES/(AS — autor: Iulia Carciog, editor: Andreea Rotaru, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…