Alexandru Cumpănașu, un nou nou contract cu bani UE de la Primăria Alexandria, deși e suspect într-un dosar pe fonduri europene

Alexandru Cumpănașu, un nou nou contract cu bani UE de la Primăria Alexandria, deși e suspect într-un dosar pe fonduri europene

În vara acestui an, Primăria Alexandria a obținut bani europeni din Fondul Social European pentru simplificarea interacțiunilor dintre cetățeni și administrația publică locală. Singurul ofertant pentru implementarea proiectului a fost Asociația pentru Implementarea Democrației, înființată în anul 2004 și condusă de Alexandru Cumpănașu, potrivit unei investigații PressHub.ro.

În decembrie 2019, Alexandru Cumpănaşu, fost candidat la prezidenţiale, a devenit suspect într-un dosar al DNA Constanța pentru furnizare de date false într-un proiect cu fonduri europene derulat de SNSPA. Dosarul e încă în lucru.

Cumpănașu a fost acuzat de fraudă cu fonduri europene, fiind acuzat de procurori că ar fi mințit că are studii superioare pentru ocuparea postului de expert în cadrul unui proiectul mai vechi realizat de ONG-ul său cu Ministerul Dezvoltării și SNSPA.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Mama senatoarei Șoșoacă, medic: În România, sunt 7 din cele 8 puncte hiperenergetice ezoterice

2 Expert israelian / Cel mai mare experiment realizat pe oameni în secolul al XXI-lea. Israelul a primit vaccinur…

3 Olivia Steer / Bill Gates ne-a infectat cu COVID să câștige bani din vaccin. Are controlul lumii

4 Lucrurile se complică / Cercetători ai laboratorului din Wuhan recunosc că au fost mușcați în timp ce colectau p…

5 VIDEO Interlopul Alyn Spaniolu Legenda Vie, prins ca prostul în timpul unui live, deși era dat în urmărire