Alexandru Cumpănașu, un nou nou contract cu bani UE de la Primăria Alexandria, deși e suspect într-un dosar pe fonduri europene

Alexandru Cumpănașu, un nou nou contract cu bani UE de la Primăria Alexandria, deși e suspect într-un dosar pe fonduri europene

În vara acestui an, Primăria Alexandria a obținut bani europeni din Fondul Social European pentru simplificarea interacțiunilor dintre cetățeni și administrația publică locală. Singurul ofertant pentru implementarea proiectului a fost Asociația pentru Implementarea Democrației, înființată în anul 2004 și condusă de Alexandru Cumpănașu, potrivit unei investigații PressHub.ro.

În decembrie 2019, Alexandru Cumpănaşu, fost candidat la prezidenţiale, a devenit suspect într-un dosar al DNA Constanța pentru furnizare de date false într-un proiect cu fonduri europene derulat de SNSPA. Dosarul e încă în lucru.

Cumpănașu a fost acuzat de fraudă cu fonduri europene, fiind acuzat de procurori că ar fi mințit că are studii superioare pentru ocuparea postului de expert în cadrul unui proiectul mai vechi realizat de ONG-ul său cu Ministerul Dezvoltării și SNSPA.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?