Alexandru Cumpănașu, un nou nou contract cu bani UE de la Primăria Alexandria, deși e suspect într-un dosar pe fonduri europene

Alexandru Cumpănașu, un nou nou contract cu bani UE de la Primăria Alexandria, deși e suspect într-un dosar pe fonduri europene

În vara acestui an, Primăria Alexandria a obținut bani europeni din Fondul Social European pentru simplificarea interacțiunilor dintre cetățeni și administrația publică locală. Singurul ofertant pentru implementarea proiectului a fost Asociația pentru Implementarea Democrației, înființată în anul 2004 și condusă de Alexandru Cumpănașu, potrivit unei investigații PressHub.ro.

În decembrie 2019, Alexandru Cumpănaşu, fost candidat la prezidenţiale, a devenit suspect într-un dosar al DNA Constanța pentru furnizare de date false într-un proiect cu fonduri europene derulat de SNSPA. Dosarul e încă în lucru.

Cumpănașu a fost acuzat de fraudă cu fonduri europene, fiind acuzat de procurori că ar fi mințit că are studii superioare pentru ocuparea postului de expert în cadrul unui proiectul mai vechi realizat de ONG-ul său cu Ministerul Dezvoltării și SNSPA.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jocurile de culise din PNL / Cele patru nume cu care Cîțu va împărți puterea la vârful partidului

2 Fotografii inedite cu Nicu Ceaușescu, înainte să moară, la o petrecere unde a avut un tort cu secera și ciocan…

3 Cine este Americanu', motociclistul acuzat de omor

4 Discuţii aprinse între ardeleni şi moldoveni după un banc publicat de Ştefan Mandachi pe Facebook

5 VIDEO „Acasă o cerți pentru că rupe tapetul!” / O pisică domestică a alungat un urs brun în pădurile din Siberia