Alexandru: Săptămâna viitoare vom lansa o aplicaţie prin care se va înregistra mai uşor activitatea zilierilor

Alexandru: Săptămâna viitoare vom lansa o aplicaţie prin care se va înregistra mai uşor activitatea zilierilor

Săptămâna viitoare vom lansa public o aplicaţie prin care se va înregistra mai uşor activitatea celor care lucrează în regim de zilieri, a declarat, sâmbătă, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru.

"Se pregătesc noi măsuri de sprijin adoptate de către Guvern în perioada următoare. Vor fi nişte decizii luate în legătură cu activitatea zilierilor şi a sezonierilor. Săptămâna viitoare vom lansa public o aplicaţie prin care să se poată înregistra mult mai uşor, folosind tehnologia, activitatea celor care lucrează în regim de zilieri. Vom avea verificări şi în această privinţă. Le luăm pe rând", a spus Violeta Alexandru.

Aceasta a cerut inspectorilor din cadrul Inspecţiei Muncii mobilizare maximă şi "fără concedii" în această perioadă.

"Vă cer mobilizare maximă. Fără concedii, nu e cazul de concedii în această perioadă. Dacă vreţi respect din partea oamenilor acest respect se câştigă prin muncă şi seriozitate", a adăugat ea.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, şi inspectorul general de stat al Inspecţia Muncii, Mihai Ucă, au susţinut sâmbătă o declaraţie de presă online cu privire la acţiunile de control efectuate de inspectoratele teritoriale de muncă.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /