Alexia și Aris Eram, despre pregătirea de dinaintea plecării la America Express: „Tata ne trimitea zilnic numai pagini de Wikipedia” VIDEO

Alexia și Aris Eram, despre pregătirea de dinaintea plecării la America Express: „Tata ne trimitea zilnic numai pagini de Wikipedia” VIDEO

Copiii îndrăgitei prezentatoare Andreei Esca, Alexia și Aris Eram, au trăit aventura vieții lor în show-ul „America Express-Drumul Soarelui”, difuzat la Antena 1. Cei doi formează o echipă de temut, ei dându-și mereu silința să ajungă printre primii la Irina Fodor.

Invitați la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”, ei au mărturisit că înainte de a se aventura pe Drumul Soarelui au avut parte de o pregătire temeinică , asigurată chiar de tatăl lor.

Mi se pare că în acest show contează foarte mult educația și background-ul tău. Mi se pare că te poate ajuta în anumite misiuni. (…) Am avut două ședințe micuțe în familie înainte de America Express. Tata ne-a făcut niște pagini de PowerPoint cu tot ce ține de America de Sud. Ne-a spus despre toate țările, mâncare, dansuri și a trebuit să citim înainte să plecăm”, a declarat fiica Andreei Esca la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Alexia și Aris Eram formează o echipă de temut. Foto Antena 1

Tata ne trimitea zilnic numai pagini de Wikipedia. (…) Ne-a ajutat mult, pentru că deja eram familiarizați cu ce ar putea să se întâmple. La multe probe știam deja ce o să ni se întâmple”, a adăugat Aris Eram.

Fiind întrebați de Dani Oțil, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune , dacă celebra prezentatoare este genul de mamă care nu le permite să se aventureze în locuri necunoscute, Alexia Eram a declarat: „Mama nu e deloc așa, mama ne împinge. (…) Nu eram 100% convinsă că vreau să merg cu Aris la America Express”.

Dacă ar fi fost puși în situația în care ar fi trebuit să aleagă un alt membru al familiei pentru a participa la show-ul difuzat de Antena, cei doi au declarat că tatăl lor era primul pe listă.

Tata e o combinație perfectă. Are cultură generală, știe cu lucrurile logice, e handyman (n.r. – om priceput la toate), dar în același timp e și foarte competitiv. M-ar fi inhibat puțin dacă aș fi mers cu el. Nu aș fi plâns, pentru că mi-ar fi fost așa… (…) Tata face foarte multe lucruri, știe foarte multe lucruri”, a spus Alexia Eram.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”