Algeria: Preşedintele Tebboune, revine în Germania pentru tratament

Algeria: Preşedintele Tebboune, revine în Germania pentru tratament

Preşedintele algerian Abdelmadjid Tebboune a revenit duminică în Germania pentru a urma un tratament din cauza unor complicaţii la un picior, după o infectare recentă cu COVID-19, potrivit televiziunii publice, relatează AFP.

Această revenire în Germania survine la mai puţin de două săptămâni, după ce iniţial a stat două luni în această ţară. Nu au fost dezvăluite detalii cu privire la durata şederii preşedintelui algerian în Germania.

Preşedintele Tebboune, în vârstă de 75 de ani, s-a întors de la Berlin pe 29 decembrie, după spitalizare, urmată de convalescenţă, după ce a fost infectat cu coronavirus în octombrie la Alger.

Televiziunea naţională a difuzat imagini ale şefului statului în salonul de onoare al aeroportului militar din Boufarik, lângă Alger, unde a fost întâmpinat de înalţi oficiali ai statului înainte de a decola spre Berlin AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor

2 VIDEO Așa fac rușii cu răniții? / „Comandantul de batalion îl împușcă mortal”

3 VIDEO Cacealmaua Eurovision / Momentul de consternare al prezentatoarei TVR când i s-a refuzat să anunțe în direct voturile juriului din România

4 De citit! / „Asta nu e idioțenie, ci sabotaj direct”

5 Cât va rezista la suprafață? / Rusia a mai adus o navă purtătoare de rachete Kalibr în Marea Neagră