Alianța pentru Domnești, partid cu 5 membri fondatori, și-a anunțat candidatul la Primăria Domnești, Ilfov

Alianța pentru Domnești, partid cu 5 membri fondatori, și-a anunțat candidatul la Primăria Domnești, Ilfov

Președintele Partidului Alianța pentru Domnești, Roxana-Mihaela Vlad, formațiune politică înscrisă la Tribunalul București având cinci membri fondatori, și-a anunțat duminică, într-o conferință de presă, candidatura la alegerile locale, pentru Primăria Domnești. Partidului Alianța pentru Domnești este o formațiune politică înființată la nivel de comună.

"Discursul meu nu este unul politic. Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge să fondez un partid. Sunt doar un cetățean care a avut curajul să se implice. Mi-am anunțat intenția de a candida la postul de primar al comunei Domnești. Este clar că nu am pornit în acest demers fără studii, fără oameni pregătiți. Suntem conștienți că va fi o luptă dură, foarte grea, ne dorim să mai găsim ceva în vistieria Primăriei Domnești", a spus Vlad, menționând că prioritățile sale vor fi sănătatea, educația și infrastructura.

Ea a precizat că formațiunea politică a fost înregistrată la Tribunalul București pe 15 decembrie 2015, adăugând că motivul pentru care a înființat partidul a fost dorința de a se implica și a da glas nemulțumirilor locuitorilor comunei.

"A venit momentul să ne luăm soarta în propriile mâini. Dacă stăm în casă și ne exprimăm veșnic nemulțumirile și nu facem nimic în acest sens ele nu vor dispărea. Este clar că trebuie să ne ridicăm, să avem același țel (...). Am ajuns la concluzia că avem nevoie de o platformă politică, în care să credem cu toții, o platformă curată cu oameni curați, care să promoveze interesele cetățenilor și ale comunității", a susținut președintele APD.

Vlad a adăugat că niciunul dintre cei cinci membri fondatori nu este un om politic, iar partidul este independent cu o orientare de centru dreapta, de tradiție creștin-democrată, cu accent pe protecția mediului, dezvoltare locală și încurajarea inițiativei private.

Liderul APD a mai spus că beneficiază în demersul său de susținerea primarului Comunei Peștera, jud. Constanța, Valentin Vrabie, prezent la conferință.

"Am pornit în acest demers cu exemplul unui om care a devenit o legendă în România, domnul Valentin Vrabie, primarul Comunei Peștera, jud. Constanța, comună supranumită mica Elveție. Dacă dânsul a reușit, asta ne determină să credem că se poate. Un om care și-a dorit, a avut curaj și a reușit", a spus Vlad.

La rândul său, primarul Comunei Peștera a spus că "dacă nu stăm pe margine și ne dăm cu părerea se pot schimba lucrurile fantastic de mult și de repede". "Am preluat comuna în 2008, iar în doar opt ani de zile, ceva care nu însemna nimic pentru jud. Constanța, înseamnă acum foarte mult pentru întreaga țară", a spus Vrabie.

Potrivit liderului APD, bugetul local al comunei Domnești se ridică la aproximativ 10 milioane de euro, localitatea fiind locuită de aproximativ 10.000 de oameni.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...