Alina Bădic: Astrele vă invită să vă schimbați fundamental viața/Ce zodii sunt vizate

Alina Bădic: Astrele vă invită să vă schimbați fundamental viața/Ce zodii sunt vizate

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 12 – 18 februarie 2023.

„Conjuncție Mercur – Pluton, Soare – Saturn, Uranus – Nodul Nord, Venus – Neptun și Jupiter – Chiron, intrarea lui Mercur în Vărsător, semnale din univers care invită la o schimbare fundamentală, reevaluare și, nu în ultimul rând, refacerea structurii vieții noastre într-o formulă optimă”, a spus Alina Bădic, în debutul emisiunii de pe B1 TV.

Berbec

Există aspecte foarte puternice, care vă sugerează să vă reinventați. Este o perioadă cu foarte multe propuneri, cu foarte multă forță, o perioadă care vine cu o simbolistică deosebită deoarece trebuie să faceți în așa fel încât să aveți expansiune. Mai mult decât atât, pot apărea gardieni, protectori karmici.

Taur

Există foarte multă forță pe casa carierei. Foarte mulți dintre voi se vor bucura de o realizare în plan profesional. Sunt zile în care puteți să aveți discuții foarte consistente la locul de muncă. Trebuie să urmăriți care sunt persoanele cu putere de decizie asupra voastră, cine poate să vă ajute să creșteți ierarhic sau cine vă poate dirija. Poate fi vorba și despre o refacere a structurii profesionale.

Gemeni

Marte persistă în semn și face aspecte frumoase cu Jupite și Chiron, ceea ce înseamnă că puteți fi foarte activi și puteți să vă lansați în tot felul de activități de mare forță. Sunt câteva zile în care este bine să vedeți cum coordonați zona Yang cu planul Yin, adică acțiunile puternice cu cele care sunt puțin mai meditative. Jupiter invită, totuși, la un soi de meditație, de corelare cu zona înalt spirituală, în timp ce Marte vorbește despre acțiuni mai concrete.

Rac

Ar putea să aibă loc o călătorie cu impact sufletesc foarte mare pentru voi, sau ar putea să existe un mentor care vine și lansează o idee. Luna Nouă de pe 20 februarie are loc pe casa specializărilor, așa că ar fi bine să încercați să vedeți ce plan ați putea să reluați sau să demarați. Poate vă interesează să faceți anumite cursuri sau, cine știe, apare o persoană care vă inspiră într-un domeniu în care nu ați mai activat până acum.

Leu

Cel mai relevant aspect în aceste zile este conjuncția foarte puternică Soare – Saturn pe semn opus și pe al III-lea decan, care, într-un aspect destul de delicat cu Uranus, vorbește despre un eveniment semnificativ cu care v-ați putea interesacat – un eveniment care, deși vine pe fondul unei agitații, pe fondul unor mesaje destul de conflictuale, poate să aibă un impact major asupra vieții voastre. Trebuie să analizați și să vedeți despre ce este vorba!

Fecioară

Ați putea lua o decizie importantă alături de partenerul de viață, chiar dacă ar putea să existe o mică disensiune. Pe de altă parte, conjuncția Soare – Saturn, care vorbește despre lucruri foarte serioase, are loc pe casa serviciului. Nu este exclusă o discuție extraordinar de serioasă cu un șef, cu o persoană de care ar putea să depindă chiar destinul vostru. În aceste zile este foarte bine să fim atenți cum ne purtăm cu superiorii și cu oamenii cu autoritate, dar și ce acte semnăm.

Balanță

Partenerilor voștri vă este destul de bine în această perioadă – cu alte cuvinte, vă merge bine și vouă, și lor! Partenerii voștri s-ar putea bucura de o realizare, într-un mod în care își pot intra pe o linie favorabilă de destin sau se pot simți vindecați. Pluton se găsește pentru voi pe casa a IV-a, deci este un moment de cumpănă, dar în sensul bun al cuvântului!

Scorpion

Primiți mult mai ușor decât alte zodii actuala conjunctură astrală, deoarece voi sunteți obișnuiți cu Pluto și o dominați mult mai ușor. Poate să apară o ceartă, o provocare la nivel verbal, o polemică, cu o persoană foarte apropiată, pe care o percepți ca pe o rudă sau ca pe un prieten foarte vechi. Disputa vine să scoată la iveală și anumite elemente karmice. Pe de altă parte, poate cearta arată că persoana respectivă are dreptate sau că există lucruri pe care ar trebui să le faceți mai bine.

Săgetător

Astrele vorbesc despre un soi de dinamism care vine către voi. Sunteți puși pe fapte mari și vă surâd tot felul de oportunități! V-ați putea relansa în diverse relaționări sau ar putea să apară persoană care vă sunt foarte protectoare și vă ajută să vă extindeți foarte frumos. Pe de altă parte, astrele vorbesc în continuare și despre o recalibrare profesională, o zonă în care deocamdată se menține acel mic dezechilibru.

Capricorn

Puteți purta o discuție de mare relevanță și care v-ar putea vorbi despre un adevăr misterios, dar totodată un adevăr de mare forță care trebuie spus. Este momentul să spuneți lucrurilor pe nume! Totuși, trebuie neapărat să vă conectați într-un fel la planul divin – altfel spus, să vă dați seama cum ar vrea universul să sune această discuție. Contează foarte mult tema personală pentru a vedea cu cine trebuie purtată discuția.

Vărsător

Găzduiți conjuncția Soare – Saturn, o conjuncție care reprezintă și o invitație la maturizare. Ar cam fi cazul să ne gândim ce trebuie să corectăm, care sunt persoanele la care ne raportăm în această perioadă. Trebuie să descoperiți și care sunt oamenii cu putere de decizie, dar și care sunt cei care manifestă cu adevărat autoritate asupra voastră.

Pești

În aceste zile sunteți înzestrați cu harul de a intui în ce zonă puteți să investiți! Este vorba despre o investiție bazată foarte mult pe intuiție. Spre exemplu, nativii Pești care doresc să își cumpere o casă s-ar putea duce exact în locul cel mai potrivit. Mergeți foarte mult pe zona de inspirație investițională, deoarece este o perioadă care vă încurajează în acest sens.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro