Alina Gorghiu nu își ia concediu pentru creșterea copilului

Alina Gorghiu nu își ia concediu pentru creșterea copilului

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a afirmat luni că nu își va lua concediu pentru creșterea copilului. "Este perioadă de campanie, este o perioadă în care Parlamentul nu va funcționa la capacitate maximă, văd că Senatul și-a luat liber o lună de zile. (...) Nu, nu intru în concediu de maternitate", a precizat Gorghiu, la Parlament.

Ea a spus că, atunci când vine la Parlament, soțul său și bunicii stau cu copilul.

"Suge, doarme și în rest nu vă mai spun, dar vă imaginați ce face. Face foarte bine, crește. E bunica acasă, a fost bunicul acasă, e Isar acasă când nu sunt eu, spre exemplu acum e el acasă, eu stau o oră jumate la Parlament, mă întorc, alăptez și fuge el. Ca orice familie care încearcă să-și găsească timp și pentru proaspătul copil și pentru treaba pe care o mai are. Încercăm să ne împărțim. (...) Nu e așa o mare greutate. Am învățat să dorm trei — patru ore pe noapte. Nici nu mai știi când. Ziua, noaptea, toate adunate. Am parte de un copil foarte cuminte, care nu se trezește, o dată la trei ore vrea papa și în rest toate bune", a afirmat Gorghiu.

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a născut recent un băiețel pe care îl cheamă Noah .

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…