Alina Gorghiu, validată de BPN al PNL în fruntea listei pentru Senat, la Timiș

Alina Gorghiu, validată de BPN al PNL în fruntea listei pentru Senat, la Timiș

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a fost validată, luni, de Biroul Politic Național (BPN) al partidului în fruntea listei pentru Senat a filialei Timiș.

Față de lista votată vineri seara, în Biroul Politic Județean, pe locul secund pe lista pentru Senat se află noul președinte interimar al PNL Lugoj, Claudiu Buciu, un tânăr de curând intrat în PNL, care a candidat ca independent în iunie și a ajuns consilier local la Lugoj și nu Mariana Nagy, care a trecut pe locul trei, neconsiderat eligibil.

Liderul PNL Timiș, Nicolae Robu, apreciază că lista stă ''sub semnul înnoirii și în consonanță cu așteptările și cu doleanțele devenite stringente ale societății românești''.

''Pe locurile eligibile, în majoritate covârșitoare sunt candidați noi, tineri, afirmați deja fiecare în zona profesională în care se manifestă, alături de două persoane consacrate, președinta PNL, Alina Gorghiu, care deschide lista la Senat și Ben Oni Ardelean, actual senator al României, secretar al acestui înalt for'', afirmă Nicolae Robu, într-un comunicat de presă remis, luni, AGERPRES.

Pentru Camera Deputaților, pe locuri eligibile candidează Marilen Gabriel Pirtea, rectorul Universității de Vest,
senatorul Ben — Oni Ardelean, urmați de omul de afaceri Pavel Popescu — specialist în informatică economică, proeminent în activitatea de voluntariat, proaspăt intrat în PNL și Liliana Oneț, fost înalt funcționar public, ca subprefect de Timiș, la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluționarilor și în Casa de Asigurări Sociale de Sănătate.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...