Alina Plugaru refuză să facă parte din guvernul Dăncilă: Oi fi eu curvă dar nici chiar așa!

Alina Plugaru refuză să facă parte din guvernul Dăncilă: Oi fi eu curvă dar nici chiar așa!

Rastunare de situatie pe scena politica! Cunoscuta actrita de filme pentru adulti, Alina Plugaru, a refuzat oferta lui Liviu Dragnea, care ii propunea un post de ministru in guvernul condus de Viorica Dancila, scrie  Ponturifierbinti.com .

Alina a declarat ca desi nu este prima data cand anumiti barbati ii fac propuneri indecente, oferta lui Dragnea este mult prea scârboasă pentru gusturile ei:

„Luni m-a sunat cineva de la PSD si mi-a spus ca Daddy vrea sa avem o intalnire discreta intr-un apartament de lux de pe Magheru. Va dati seama ca nu am banuit nimic, am crezut ca e un client ca oricare altul.

Cand ajung acolo, ce sa vezi? Omul avea niste pretentii ciudate rau, credeam ca le vazusem pe toate pana acum dar o astfel de perversiune nu imi mai propusese nimeni in viata mea!

La inceput au fost chestii normale, am baut o cafea, am facut putina conversatie, dupa care omul imi zice direct: Nu vrei sa te fac ministru al educatiei intr-un guvern PSD?

Am simtit cum mi se intoarce stomacul pe dos! I-am spus clar ca eu asa ceva nu fac, indiferent cat m-ar plati. A incercat sa ma convinga, a spus ca sunt multi care practica asta, atat barbati cat si femei.

Nu stiu, poate sunt eu mai de moda veche, dar genul asta de scârboșenii e sub demnitatea mea…. L-am refuzat imediat, oi fi eu curva dar nici chiar asa!”

A declarat dezgustata Alina.

NOTĂ: Acest articol este un PAMFLET. Sau, cum ar zice ministrul Educației, un „PANFLET”!


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante