Alina Rugină, din București, a câștigat titlul de Miss România 2017

Alina Rugină, din București, a câștigat titlul de Miss România 2017

Alina Rugină, din București, a câștigat, luni seara, titlul de Miss România 2017, concurs organizat în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week.

Sursa foto: Bucharest Fashion Week / Facebook

În vârstă de 18 de ani, Alina Rugină a fost desemnată Miss Ambasad'Or la ediția 2015 a concursului Miss România.

"Nu pot să descriu ceea ce simt acum. La finalul concursului tremuram pe scenă, eram copleșită de emoții. Iar când mi-am auzit numele nici nu mai știam ce să fac. Am început să plâng, să râd, uitasem și coregrafia... Este un moment foarte important pentru mine. Vreau să încurajez fetele să vină la festivalul Bucharest Fashion Week, pentru că aici au ocazia să lucreze cu mulți profesioniști, și, bineînțeles, să participe la concursul Miss România", a spus Alina Rugină, în prezent elevă la un liceu din Capitală.

Locul doi în cadrul concursului i-a revenit Andreei Giurea (22 de ani), din Constanța, în timp ce pe poziția a treia s-a clasat Alina Belu (17 ani), din București.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale