Alina Sorescu divorțează? El nu mai poartă verigheta!

Alina Sorescu divorțează? El nu mai poartă verigheta!

Nu iese fum fără foc. De luni bune se tot vorbește despre un iminent divorț între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Iată că apar noi indicii în acest sens. Click! a aflat unde a dispărut designerul de costume, care se pare că, de ceva vreme, a renunțat și la verighetă.

În familia Alinei Sorescu (35 de ani) a apărut toate ingredientele care ar transforma un mariaj, într-un divorț. Soțul ei, Alexandru Ciucu (45 de ani), a fost fotografiat fără verighetă, în luna septembrie a anului trecut, solista a șters pozele cu acesta de pe Facebook și de pe Instagram, nu se mai afișează împreună, ba chiar în târg se vorbește și despre un posibil amantlâc pe care designer-ul l-ar ține la secret.  

Mai mult, Alexandru Ciucu nu apare nici în fotografiile publicate de Alina de la ziua fiicei lor, Carolina, care a împlinit 8 ani pe 12 ianuarie. 

Alexandru Ciucu s-ar fi refugiat în străinătate

În ciuda acestor indicii, cei doi soți păstrează tăcerea asupra situației, iar atunci când au fost întrebați au preferat să lase de înțeles că încă e lapte și miere în căsnicia lor, din care au rezultat două fetițe superbe.

Click! a aflat că solista este din ce în ce mai decisă să pună ea punct mariajului de 11 ani cu croitorul Casei Regale a României. Apropiații cuplului ne-au spus că relația dintre ei este tot mai rece, iar Alexandru ar sta mai mult plecat de acasă. De altfel, el ar fi găsit un motiv care să-l țină și mai mult timp "în libertate". Click! a aflat că Alexandru Ciucu a optat pentru un curs de specializare în Franța, în domeniul lui de activitate, curs care s-ar întinde pe o perioadă de un an și jumătate. 

Alina Sorescu se concentrează pe carieră

Solista este vizibil afectată de situația prin care trece. Cele mai noi fotografii arată cât de mult a slăbit. Mai mult, toată atenția ei este canalizată către cele două fiice, Carolina și Raisa, și pe activitățile profesionale. Solista muncește asiduu pentru a uita de griji, dar și pentru a-și asigura confortul financiar. 

article img
Așa artă acum Alina Sorescu. Foto: Instagram

"Dragii mei, organizez audiții pentru a găsi noi copii talentați cu vârste între 4 și 10 ani!“Picii lu’ Soreasca” înseamnă cursuri de muzică și prezență scenică, de 2 ori pe săptămână, și totodată este un loc cald și vesel, unde copiii învață să devină artiști dezinvolți", anunță Alina, legat de Academia ei de Muzică. 

Solista va mai lansat un proiect, de suflet. " Asteptarea a luat sfarsit! Luni, 17 ianuarie, ora 13:00, se lanseaza primul episod al podcastului Esthetic Review, pe care îl gazduiesc cu entuziasm pe Youtube! În fiecare săptămână vom afla sfaturi de la cei mai buni specialisti despre cum să avem un chip îngrijit și un corp armonios! Vă aștept cu drag!", a anunțat Alina Sorescu, pe Instagram.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în septembrie 2010 și au avut parte de o nuntă aristocratică, la Palatul Știrbei.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

2 VIDEO Priviți ce postează Armata Rusiei!

3 Valentin Naumescu: Rusia a luat deja decizia privind Ucraina / Amănuntul uitat de mulți și invocat de profesor

4 Dihonie în PSD din cauza grevei de la STB! / Ciolacu a strâns-o de „amigdale” pe Firea să-l demisioneze pe ăla d…

5 Loredana a fugit cu „morcovul italian”?