Alt INTERLOP PSD! Șeful Gărzii de Mediu București, la șpriț la bustul gol sau călare pe porcul de Crăciun. Glăman „Sunt pe dracu înalt funcționar, ce, sunt Dăncilă?”

Comisarul şef al Gărzii de Mediu Bucureşti, Ionel-Viorel Glăman, apare pe contul personal de Facebook în ipostaze nepotrivite pentru un funcționar de rang înalt al statului. Astfel, el apare în fotografii postate de Serghei Mizil la șpriț, pe plajă în pielea goală ori călare pe porcul de Crăciun.

Comisariatul Municipiului București condus de Glăman este cunoscut pentru activitatea slabă pe care a deşfăşurat-o de-a lungul timpului în depistarea și sancționarea marilor poluatori. Deși instituția pe care acesta o conduce are înregistrate nenumărate sesizări venite din partea cetațenilor care se plâng de depozitele ilegale de deşeuri şi moloz existente în apropierea locuinţelor lor, cei care aduc grave prejudicii mediului îşi văd liniştiţi de treabă. G4Media.ro a semnalat în repetate rânduri astfel de cazuri. Depozitele ilegale de gunoaie şi moloz din zona Giulești, Sectorul 6, de mărimea unor terenuri de fotbal sunt doar câteva dintre exemple.

Contactat de G4Media.ro pentru a explica de ce adoptă acest comportament public, Viorel Glăman a declarat că ”e pagina mea privată și fac ce vreau cu ea. Aceea nu e postarea mea. E o discuție care nu îi văd rostul”. Întrebat în mod repetat dacă acest comportament e unul potrivit pentru funcția pe care o ocupă, Glăman a mai spus: ”sunt pe dracu să mă ia înalt funcționar public, ce sunt io, Viorica Dăncilă?”

Fotografiile postate de Serghei Mizil apar pe pagina personală a lui Viorel Glăman pentru că acesta din urmă e etichetat în postările inițiale.

„Grup organizat” şi „Weekend de sfârşit de sezon cu beţivii mei” sunt câteva dintre expresiile folosite pentru a descrie imaginile postate.

Ionel Viorel Glăman conduce de câţiva ani buni Comisariatul Municipiului Bucureşti din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu. Are pe mână 19 subordonaţi cu ajutorul cărora ar trebui să depisteze şi să sancţioneze orice persoană sau societate comercială care poluează sau deteriorează mediul din capitală.

O imagine postată pe Facebook pe 17 august îl arată pe Glăman la bustul gol în mijlocul câtorva bărbaţi. Unul dintre ei este Serghei Mizil, fiul fostul demnitar Paul-Niculescu Mizil din perioada comunistă.

 „Weekend de sfârşit de sezon cu beţivii mei” este descrierea unei alte postări care îl arată pe comisarul şef în timp ce se afla la o masă, cu mai multe pahare de vin în faţă.

O altă postare a lui Mizil care apare pe pagina lui Glăman are un limbaj vulgar: „La Sunshine Beach la ceaunul cu pastramă de miel şi când vine câte o ploaie imi bag p..la in ea de oaie”.

Galerie foto și documente


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 UPDATE / Raed Arafat, șeful DSU, a afirmat, într-o declarație oficială, că informația prezentată de Digi 24 este…

2 COVID-19 a suferit 10 mutaţii / Tinerii nu sunt imuni la coronavirus

3 ULTIMA ORĂ / Guvernul a modificat statutul poliţiştilor şi militarilor: se întrerup concediile de odihnă, se sus…

4 Masonul din spatele birtului care a vândut statului 1,7 milioane de măști a încheiat 16.290 de contracte cu st…

5 Crucea Roșie a importat un milion de măști ca să le doneze. Statul le-a blocat în vamă / „I-au pus cu capul pe c…

recomandări

Te ia DNA: VOCHITOIU HARALAMBIE

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tipul ăsta coboară un baraj vertical cu bicicleta