„Am avut norocul norocului”/Ion Ţiriac a avut Covid la 82 de ani/Ce spune despre vaccinare

„Am avut norocul norocului”/Ion Ţiriac a avut Covid la 82 de ani/Ce spune despre vaccinare

Ion Țiriac a suferit o formă ușoară de Covid. Pandemia a pus lumea în faţa unei alegeri imposibile: sănătatea sau economia. Omul de afaceri Ion Ţiriac crede că avem de ales şi când pare că nu avem de ales. Acesta a suferit de COVID la 82 de ani, iar mai apoi s-a vaccinat. Are o părere tranşantă despre cei care aleg să nu o facă.

Ion Țiriac a mărturisit că a suferit de Covid, însă din fericire pentru el, acesta nu a avut simptome și s-a simțit bine.

„Am avut norocul norocului, am trecut prin ea fără să simt, aproape nu știam că o am la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani n-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine așa decât altfel. Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea care a luat-o de la Universitate. Am trecut toți peste cu bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Având în vedere că mi-a venit rândul la vaccin, le-am făcut pe amândouă”, a declarat pentru observatornews.ro .

S-a vaccinat împotriva virusului

„Eu l-am făcut pe cel pe care mi l-au dat, mi se pare că Pfizer. Este un vaccin ca toate vaccinurile. N-ai cum să nu-l faci dacă ai puțină minte în cap”, a explicat el.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…