„Am avut norocul norocului”/Ion Ţiriac a avut Covid la 82 de ani/Ce spune despre vaccinare

„Am avut norocul norocului”/Ion Ţiriac a avut Covid la 82 de ani/Ce spune despre vaccinare

Ion Țiriac a suferit o formă ușoară de Covid. Pandemia a pus lumea în faţa unei alegeri imposibile: sănătatea sau economia. Omul de afaceri Ion Ţiriac crede că avem de ales şi când pare că nu avem de ales. Acesta a suferit de COVID la 82 de ani, iar mai apoi s-a vaccinat. Are o părere tranşantă despre cei care aleg să nu o facă.

Ion Țiriac a mărturisit că a suferit de Covid, însă din fericire pentru el, acesta nu a avut simptome și s-a simțit bine.

„Am avut norocul norocului, am trecut prin ea fără să simt, aproape nu știam că o am la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani n-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine așa decât altfel. Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea care a luat-o de la Universitate. Am trecut toți peste cu bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Având în vedere că mi-a venit rândul la vaccin, le-am făcut pe amândouă”, a declarat pentru observatornews.ro.

S-a vaccinat împotriva virusului

„Eu l-am făcut pe cel pe care mi l-au dat, mi se pare că Pfizer. Este un vaccin ca toate vaccinurile. N-ai cum să nu-l faci dacă ai puțină minte în cap”, a explicat el.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit!

2 Așa o fi?

3 Le dă bine Lăzăroiu, din când în când...

4 Așa o fi?

5 Câh! / Cine-o fi „sponsorul” care a plătit așa ceva?