„Am crezut că era un urs”/Un politician milionar din Rusia a ucis un om

„Am crezut că era un urs”/Un politician milionar din Rusia a ucis un om

Un politician milionar rus a ucis un om despre care a spus că l-a confundat cu un urs. Autorităţile locale au deschis o anchetă, iar politicianul a fost pus în arest la domiciliu, informează BBC .

Igor Redkin, în vârstă de 55 de ani, deţine mai multe afaceri în peninsula Kamceatka şi este considerat a fi unul dintre cei mai bogaţi politicieni locali.

Redkin a declarat că a auzit un zgomot la groapa de gunoi de la marginea satului Ozernovschi, din Kamceatka şi a crezut că este vorba despre un urs. Rusul a spus că a tras cu o armă în direcţia zgomotului în încercarea de a speria animalul.

Ulterior, s-a aflat că un localnic, în vârstă de 30 de ani, a fost grav rănit în aceeaşi zonă la aceeaşi oră. Victima a murit la spital.

Igor Redkin a declarat că este pregătit să accepte pedeapsa pe care instanţa de judecată o va decide în cazul său. El a adăugat că a demisionat din partidul Rusia Unită, condus de preşedintele Vladimir Putin.

Conform presei din Rusia, Redkin va petrece următoarele două luni în arest la domiciliu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu