„Am rămas cu gura căscată”/O americancă are două utere și câte un copil în fiecare

„Am rămas cu gura căscată”/O americancă are două utere și câte un copil în fiecare

O femeie din Alabama, născută cu două utere, este însărcinată cu gemeni care sunt găzduiți în fiecare dintre cavitățile ei uterine. Kelsey Hatcher, în vârstă de 32 de ani, care își spune povestea pe contul ei de Instagram „doubleuhatchlings”, știe de la 17 ani că uterul ei este „didelphous”, adică are două cavități. Potrivit estimărilor, aproximativ 0,3% dintre femei sunt în acest caz, transmite Le Figaro .

În luna mai, în timpul unei ecografii de rutină la opt luni, Kelsey Hatcher, deja mamă a trei copii, a aflat că nu numai că poartă gemeni, dar că fiecare făt are propriul uter. „Am rămas cu gura căscată! În timpul acestei prime ecografii, am râs MULT,” a scris ea pe Instagram.

„Cel mai probabil este că a ovulat separat și că un ovul a coborât în fiecare trompă de Fallopi”, a declarat pentru ABC Shweta Patel, obstetrician-ginecologul care o tratează pe doamna Hatcher la Mother and Child Center. Este probabil, a continuat ea, „că spermatozoizii au urcat în fiecare uter și că fertilizarea a avut loc separat” .


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 „Ar fi primul val al ofensivei”

5 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene