Amal Clooney ar fi însărcinată cu gemeni

Amal Clooney ar fi însărcinată cu gemeni

Amal Clooney, soția cunoscutului actor George Clooney, ar fi însărcinată și nu cu un copil, ci cu gemeni, relatează joi ziarul spaniol ABC, care citează presa libaneză.

Sursa foto

Cotidianul libanez Daily Star asigură că Amal Clooney (38), soția lui George Clooney (55), ar fi însărcinată cu gemeni. Ziarul citează surse apropiate familiei Amal pentru a da veridicitate știrii.

Potrivit Daily Star, nașterea este prevăzută pentru primăvară. Se pare că fericitul cuplu s-ar fi supus unui tratament de fertilizare, iar avocata ar fi însărcinată în șase luni.

Ultimele imagini ale lui George și Amal Clooney datează de la un eveniment din octombrie 2016.

Multe femei afișează deja o burtică bine formată în primul trimestru de sarcină, nu însă și Amal care la prima vedere nu prezenta semne vizibile de sarcină.

Merită însă amintit că cei doi soți nu au mai fost văzuți împreună la niciun eveniment public, fapt ce întărește zvonurile privind o posibilă sarcină a lui Amal.

Deocamdată cei doi soți nu s-au pronunțat în legătură cu acest subiect, lucru ce nu va putea fi ținut mult timp ascuns, conchide ABC.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

3 Ziceau că e „stupidă și inutilă” / Priviți, vedeta ucraineană Akkerman, capturată de Rusia, a fost introdusă în dotarea Flotei ruse din Marea Neagră

4 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

5 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!