Amânarea obligativităţii montării repartitoarelor pentru consumul de energie termică

Amânarea obligativităţii montării repartitoarelor pentru consumul de energie termică

O veste bună pentru cei care locuiesc la bloc, care vine pe fondul creșterilor tarifelor la energie. Ei scapă acum de o cheltuială în plus, după ce Camera Deputaților a decis ieri să amâne cu un an obligativitatea montării repartitoarelor pentru consumul de energie termică. Deputaţii au modificată astfel Ordonanța de Guvern cu un amendament propus de deputata USR Cristina Prună.

Cristina Prună: În acest context, al creșterii prețurilor și la energie și la gaze, e extrem de important să nu punem costuri suplimentare pe umerii românilor, și iată că montarea acestor repartitoare ar genera costuri în plus, și mai ales nemontarea lor ar fi generat amenzi, între 500 și 1.000 de lei.

Realizator: Camera Deputaţilor este for decizional în acest caz și proiectul de lege care modifică ordonanța urmează să meargă la promulgare.#HUN/cpodea/gpodea

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 8 decembrie

Sursa: rador.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit. Atât de mare o fi diferența de tehnologie între SUA și ceilalți?

2 VIDEO Așa arată mârlănia care profită de slugărnicia și cumsecădenia oamenilor...

3 Piedone locuiește în Bragadiru, nu în București / Candidatura la Primăria Capitalei a fost deja contestată cu documente de netăgăduit

4 Mititelu, despre zvonul că fiul său ar fi pierdut 1.000.000 de euro la ruletă: „Nebunii! El cheltuie banii cu divele în vacanțe”

5 Minciuna sării roz de Himalaya