Amănunt-BOMBĂ în plângerea procurorului general! Lazăr îl acuză pe Toader că încearcă să influențeze ancheta violențelor din 10 august!

Amănunt-BOMBĂ în plângerea procurorului general! Lazăr îl acuză pe Toader că încearcă să influențeze ancheta violențelor din 10 august!

Amănunt-BOMBĂ în plângerea procurorului general! Lazăr îl acuză pe Toader că încearcă să influențeze ancheta violențelor din 10 august! Dezvăluirea este făcută de jurnalista Ionela Arcanu, reporter pe justiție la Realitatea TV.

„Exclusiv| Detalii din procesul intentat de catre procurorul general ministrului Justitiei. In documentul ajuns pe masa judecatorilor de la Curtea de Apel Alba Iulia, Augustin Lazar il acuza pe Tudorel Toader ca incearca sa influenteze ancheta 10 august dupa ce a invocat ca argument pentru revocarea sa. Executivului nu ii este permis sa se implice in cauze concrete, asa cum a hotarat si CCR in decizia privind-o pe Laura Codruta Kovesi, mai scrie in document. Sunt si reprosuri ca evaluarea a fost realizata in conditii ilegale, ca ela fost una politica, partinitoare. De asemenea, ministrul Toader nu ar fi respectat dreptul la aparare si nu ar fi fost interesat de pct de vedere al procurorului general.”, scrie Arcanu, pe Facebook.

 Săptămâna trecută, procurorul general al României a contestat oficial raportul de evaluare prin care a fost declanşată procedura de revocare din funcţia de şef al Ministerului Public.

Pe 24 octombrie, Tudorel Toader a anunţat că a declanşat procedura de revocare din funcţie a procurorului general Augustin Lazăr.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

2 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

3 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

4 „Nu mai pot fi părtaș la această ticăloșie” / Demisie cu strigături la vârful diplomației Rusiei

5 Interesante amănunte...