Amănunte INCREDIBILE de la Curtea Supremă! Angajatele de la Teleorman, mute de admirație față de perlele fostei lui Tăriceanu! Prinții lu' Pește Prăjit, audiați cu TRANSLATOR!

Amănunte INCREDIBILE de la Curtea Supremă! Angajatele de la Teleorman, mute de admirație față de perlele fostei lui Tăriceanu! Prinții lu' Pește Prăjit, audiați cu TRANSLATOR!

Detalii incredibile de la audierile în dosarele șefului Senatului și șefului Camerei Deputaților de la Curtea supremă! Sună ca dracul, nu-i așa? Angajatele de la Teleorman, mute de admirație față de perlele fostei lui Tăriceanu! Prinții lu' Pește Prăjit, audiați cu translator! Amănuntele sunt furnizate, pe contul său de  Facebook  de jurnalistul Ionel Stoica de la Adevărul.

UPDATE/Avocații lui Gabriel Oprea cer secretizarea procesului "Limuzina", presa să nu mai aibă acces în sala de judecată; știți voi, achiziția jacuzzi-ului din biroul de ministru este "motiv de securitate națională", scrie Stoica pe Facebook.

„Angajatele de la DGASPC Teleorman, complicele lui Liviu Dragnea, stau cuminte in băncile de la Supremă, îi admiră perlele Ioanei Valmar și o laudă cât este de frumoasă. Iși dau coate, șușotesc, se plictisesc. Fosta soție a lui Tăriceanu a dat o declarație privind relațiile cu Andronic, Silberstein sau Truică, și este in fața sălii, recitește mărturia. 

Jupânu' PSD, Liviu Dragnea, nu a intrat in sala de judecată, stă pe holul instanței, așteaptă începerea procesului, iar Tăriceanu a lipsit. Politicienii sunt judecați de același complet de magistrați”. a postat Stoica.

„În procesul lui Călin Popescu Tăriceanu urmează să fie audiați "prinții" Lia-Georgia a României și Paul al României. Procedura este mai complicată, din punct de vedere procedural, pentru că cei doi nu vorbesc bine limba română, iar Curtea Supremă a spus că este nevoie de un translator. Ce ironie a sorții, să te cheme a/al României și să nu vorbești corect românește.”, relatează Ionel Stoica.

 Doi vechi amici care s-au intalnit in usa toaletei de la Suprema.

Avocatul lui Oprea, pe urmele Bombonicăi Prodana

„Ce gafa au au facut cu Ordonanta 13, pragul valoric la abuzul in serviciu era doar de 200.000 de lei pentru incriminarea infractiunii. Bine ca s-a abrogat. Florin Iordache era cu gandul la Liviu Dragnea si uitase de Gabriel Oprea, abuz in serviciu cu prejudiciu de 410.000 de lei in dosarul "Limuzina". :)))
Avocatul lui Oprea, fostul judecator Dan Lupascu, ridica acum exceptia asta la Curtea Suprema, cere trimiterea infractiunii la Curtea Constitutionala. Oricum, exceptia a fost ridicata si de avocatii Bombonicai Prodana, fosta Dragnea, iar cazul este la Curtea Constitutionala (CCR).”

Curtea a respins judecarea prin procedura simplificată a patru inculpați din dosarul lui Dragnea

Completul de la Înalta Curte de Casație și Justiție a respins marți cererile a patru inculpați din dosarul președintelui PSD, Liviu Dragnea, de a fi judecați prin procedura simplificată.

La precedentele termene ale procesului, patru dintre inculpații din acest dosar, Ionel Marineci, Adriana Botorogeanu, Gheorghe Nicușor și Anisa Stoica, și-au recunoscut vinovăția și au acceptat să fie judecați prin procedura simplificată, pentru a beneficia de reducerea pedepselor cu o treime.

După ce aceștia și-au recunoscut vinovăția, respectiv că au săvârșit faptele descrise în rechizitoriu, președintele completului de judecată, Ștefan Pistol, a anunțat marți că respinge cererile celor patru, astfel încât ei vor fi judecați prin procedura normală.

Judecătorul Ștefan Pistol a adăugat însă că Ionel Marineci, Adriana Botorogeanu, Gheorghe Nicușor și Anisa Stoica vor beneficia de reducerea cu o treime a pedepsei, dacă cele spuse de ei se adeveresc la finalul procesului.



Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...