Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Amănunte INCREDIBILE în războiul lui Dragnea cu Grindeanu: „Bă, Coldea a garantat pentru el, a zis că el este Dumnezeul lui”!

Amănunte incredibile în războiul lui Dragnea cu Grindeanu: „Bă, Coldea a garantat pentru el, a zis că el este Dumnezeul lui”! Acestea sunt cuvintele lui Dragnea de la întâlnirea cu niște șmecheri din servicii din urmă cu câteva zile, mai precis joi. Unde a încercat să afle, dar și să dea la verificare cine sunt „ăia care l-au întors din drum” pe premier.

Deci, surpriză! Dragnea și Coldea egal love... Deci Ponta nu mințea(șocant, nu-i așa?) când zicea că Dragnea îi trimitea atenții cu vinuri scumpe. Și mai și rupeau câte-o coardă la rachetă, la vreun tenis, ceva. Însă aici nu vorbim despre o relație oarecare, ci de una de mare încredere. Dragnea a mers pe mâna lui Coldea să pună un prim-ministru. Pe care acum l-a scăpat din control, furat, zice el, de alții. Tot din servicii. Și asta o spune și cercului de intimi, adică gudurăilor.

Că altminteri nu se trezea Firea să dea din clanță pe sticlă. “Nu am date certe și nu vreau să fac afirmații tranșante. Este vorba de o percepție a mea sau de o sumă de senzații pe care ni le lasă la vedere, să spunem, prestația premierului, că, la început, a înțeles rolul său, anume că reprezintă o funcție numită (…) și a înțeles că trebuie să existe o relație puternică cu conducerea partidului (…) pentru a aplica programul de guvernare ad literam. Ulterior, cred că a fost un moment, un declic, în care nu a mai simțit această nevoie. Probabil că a umplut golul lăsat de absența, în consultarea sa, cu domnii Dragnea și Tăriceanu, cu altceva. Rămâne să aflăm ce este acel altceva. Noi îi asiguram (…) spatele. În momentul în care domnia sa nu a mai considerat util spatele politic, înseamnă că are un alt spate, poate”, a spus Gabriela Firea la România Tv.

Însă surpriza cea mare de-abia acum vine. Cu cine credeți că s-a consultat Dragnea de s-a ajuns la varianta Grindeanu? Cu Vasile Dâncu, omul de la Cluj, taman ăla cu care se duce la meciuri și căruia i-a lăsat scaunul de Ministerul Dezvoltării în Guvernul „tehnocrat” Cioloș. Guvern pe care PSD, la comanda lui Dragnea, amănunt ignorat acum de toată lumea, l-a votat cu două mâini!!!

Dâncu a fost și personajul care s-a ocupat, via Coldea, de verificarea lui Grindeanu. 

Ne oprim aici, că intrăm în prea multe amănunte și ne scăpăm în detalii prea scârboase. Nu-i așa Dragneo?

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Aș vrea să renunț la job și să facem sex toată ziua”

2 Interesant! Magyar Nemzet: De când Dragnea urmăreşte de după gratii zvârcolirile fostului său partid, Gabriel …

3 „Constat cu tot mai multă acuratețe ce tâlhari nenorociți au condus România! Citiți și voi ce scrie Ștefan Man…

4 AUDIO Pesedist, către un protestatar: „Du-te, bă, muistule, de aici! Că îți trag acum un picior în cap de mori…

5 Cifrele sondajului secret al PSD. Ce negocieri duc Ponta, Tăriceanu și Firea

recomandări

Te ia DNA: MIHAI LAURENTIU ALFRED

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai înduioșătoare poze cu animăluțe pe care le-ai văzut