Ambasada Iranului la Atena, atacată cu un cocktail Molotov

Ambasada Iranului la Atena, atacată cu un cocktail Molotov

Un cocktail Molotov a fost aruncat sâmbătă seara asupra ambasadei iraniene din Atena, fără a provoca pagube, a anunţat duminică agenţia de presă elenă Athens News Agency (ANA), potrivit Agerpres.

Un protest a avut loc și joi în fața Ambasadei Iranului la Atena Foto EPA EFE

Agenţia a citat poliţia elenă, potrivit căreia, în jurul orei 01:00 (10:00 GMT sâmbătă seara), două persoane aflate pe o motocicletă cu feţele acoperite au aruncat cocktailul Molotov care a explodat pe zidul ambasadei, relatează AFP.

Sâmbătă după-amiază, aproximativ 200 de persoane s-au adunat în Piaţa Constituţiei (Syntagma) din centrul Atenei pentru a protesta împotriva represiunii în Iran a demonstraţiilor care au urmat morţii tinerei Mahsa Amini după arestarea acesteia de către poliţia de moravuri pentru că purta un hijab în mod necorespunzător.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 LIVE TEXT | Război în Ucraina. Lupte intense pentru Bakhmut. Autoritățile ruse vor să interzică circulația hrivnei în zonele ocupate

2 Fiul patronului Cris-Tim, condamnat la 3 ani și 2 luni de închisoare cu executare pentru trafic de cocaină

3 Lucruri mai puțin știute despre Diana Șucu, nevasta de miliardari

4 Luase legătura cu rușii / Cine este prințul Heinrich XIII, capul loviturii de stat din Germania

5 Rareș Bogdan / Sunt în aeroport, alături de Manfred Weber, în drum spre Viena. Ultimul Asalt. La 17.30 ne vom afla față în față cu Karl Nehammer, cance…