Ambasada Iranului la Atena, atacată cu un cocktail Molotov

Ambasada Iranului la Atena, atacată cu un cocktail Molotov

Un cocktail Molotov a fost aruncat sâmbătă seara asupra ambasadei iraniene din Atena, fără a provoca pagube, a anunţat duminică agenţia de presă elenă Athens News Agency (ANA), potrivit Agerpres.

Un protest a avut loc și joi în fața Ambasadei Iranului la Atena Foto EPA EFE

Agenţia a citat poliţia elenă, potrivit căreia, în jurul orei 01:00 (10:00 GMT sâmbătă seara), două persoane aflate pe o motocicletă cu feţele acoperite au aruncat cocktailul Molotov care a explodat pe zidul ambasadei, relatează AFP.

Sâmbătă după-amiază, aproximativ 200 de persoane s-au adunat în Piaţa Constituţiei (Syntagma) din centrul Atenei pentru a protesta împotriva represiunii în Iran a demonstraţiilor care au urmat morţii tinerei Mahsa Amini după arestarea acesteia de către poliţia de moravuri pentru că purta un hijab în mod necorespunzător.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”