Ambasada Marii Britanii salută condamnarea lui Dragnea: Moment excepțional pentru democrația românească

Ambasada Marii Britanii salută condamnarea lui Dragnea: Moment excepțional pentru democrația românească

Ambasada Marii Britanii comentează evenimentele majore din ultimele zile din România - eșecul PSD și victoria PNL în alegerile europarlamentare și condamnarea definitivă a liderului PSD, Liviu Dragnea. Reprezentanța diplomatăc la București spune că, la 30 de ani de la căderea comunismului, țara noastră a demonstrat, prin prezența masivă la vot și printr-o decizie cheie a justiției, că instituțiile sale funcționează, iar spiritul civic este mai puternic ca niciodată.

"Moment excepțional pentru democrația românească. Trei decenii după căderea comunismului, România a demonstrate zilele acestea, prin prezența masivă la vot și printr-o decizie cheie a justiției, că instituțiile sale funcționează, iar spiritul civic este mai puternic ca niciodată. Felicitări, România!", este mesajul transmis, miercuri, de Ambasada Marii Britanii la București.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

2 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

3 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

4 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

5 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident