Ambasada SUA și Ministerul Justiției: Întrevederea Klemm - Toader, un bun prilej pentru un schimb deschis de puncte de vedere

Ambasada SUA și Ministerul Justiției: Întrevederea Klemm - Toader, un bun prilej pentru un schimb deschis de puncte de vedere

Întrevederea de marți dintre ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, Hans Klemm, și ministrul Justiției, Tudorel Toader, a fost "un bun prilej pentru un schimb deschis de puncte de vedere", informează un comunicat de presă comun al misiunii diplomatice a SUA în România și al Ministerului Justiției (MJ).

 Ministrul Justiției, Tudorel Toader, și secretarul de stat în MJ, Marieta Safta, au primit marți vizita ambasadorului Klemm.

"Cu această ocazie, a fost evidențiată cooperarea româno-americană, bazată pe parteneriat și colaborare în domeniul Justiției, cu accent pe promovarea de schimburi de bune practici în ariile de interes comun. Întrevederea de astăzi a constituit un bun prilej pentru un schimb deschis de puncte de vedere și o discuție fructuoasă în spiritul cooperării în cadrul Parteneriatului Strategic bilateral", arată sursa citată.

După întâlnirea de la MJ, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, a declarat că discuțiile pe care le-a avut cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, au fost ''în spiritul cooperării". "Eu și ministrul Toader am avut o discuție foarte complexă și fructuoasă în această dimineață, într-un spirit pozitiv, cum trebuie să se întâmple, în cadrul Parteneriatului Strategic. Am avut ocazia să discut cu ministrul Justiției despre viziunea sa și despre responsabilitățile sale ca ministru. (...) Vreau să subliniez că discuțiile au avut loc în spiritul cooperării, am făcut schimb de multe informații și perspective și aștept să lucrez în continuare cu ministrul și cu Guvernul în viitor", a subliniat diplomatul american.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

2 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

3 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!

4 Pensii speciale de jurnalişti pentru generalul Pavel Abraham, meteorologul Romica Jurcă sau colonelul Mircea …

5 Cum au traversat avioanele lui Putin România în drum spre Geneva și de ce au fost flancate de două avioane ame…